Cardo Packtalk Edgephones: căștile la care visau instructorii moto

Specialiștii de la Cardo au prezentat un nou model de cască fără fir, numit Packtalk Edgephones, ce vine cu un avantaj notabil pentru cei care vor să comunice clar cu o persoană care poartă o cască.

Mai precis, vorbim despre o cască fără fir ce se poate conecta la alte căști fără fir pentru motociclete, în cazul de față de la Cardo. Ideea ar fi că poți să folosești o astfel de cască pentru a-i transmite informații și indicații unui rider care se află în poligon, fără a fi nevoie să strigi sau să porți o cască moto cu o cască Bluetooth integrată. În cazul din urmă, nu prea ar avea rost să faci asta la ședințele derulate în poligon, în care instructorul nu se urcă pe motocicletă alături de elev.

Vestea bună este că sistemul este compatibil cu alte căști bluetooth, deci se poate realiza comunicarea și cu alte căști echivalente de la alți producători, iar unitatea Packtalk Edge poate fi demontată de pe căștile Edgephones și montată pe casca utilizatorului. Cu alte cuvinte, sistemul permite și utilizarea dispozitivului pe o cască moto, respectiv și pe o cască obișnuită.

În mod evident, utilizarea nu este limitată doar la instructori moto și elevii acestora, însă este un scenariu de folosire pe care probabil că mulți îl doreau și nu îl aveau la îndemână într-o formă ușor de integrat. De notat faptul că aceste căști au rating IP 54, deci funcționează și dacă le porți în ploaie. Difuzoarele din căști sunt realizate de JBL .

Un asemenea dispozitiv are un preț de listă de 159 de euro și primele livrări vor avea loc în această lună. În funcție de configurația aleasă – doar căștile Edgephones, respectiv căștile și Packtalk Edge, prețul pachetului poate să fie diferit.

În cazul în care mai există un alt sistem disponibil comercial care face același lucru, te rugăm să ne spui la comentarii cum se numește acesta, că probabil sunt mai multe persoane dornice să îl găsească.

Adaugati comentariu