Home Noutati moto Suzuki Katana Special la Motor Bike Expo 2020
Noutati moto

Suzuki Katana Special la Motor Bike Expo 2020

1


La Salonul Motor Bike Expo Verona, Suzuki a captat atenția la standul său cu Katana un concept special, cu un stil ” modern classic ” și care se dorește a fi o reinterpretare a primului Suzuki Katana 750 lansat în anul 1985. 

La Salonul Motor Bike Expo Verona, Suzuki a captat atenția la standul său cu Katana un concept special, cu un stil ” modern classic ” și care se dorește a fi o reinterpretare a primului Suzuki Katana 750 lansat în anul 1985. 

Producătorul moto japonez Suzuki anunțase cu puțin timp înainte de deschiderea salonului italian de prezența conceptului respectiv, dar nu nu a dorit să ofere detalii suplimentare despre acesta.

Odată cu deschiderea Motor Bike Expo 2020, valul de mister a fost ridicat la standul celor de la Suzuki când a fost dezvăluit conceptul Katana Special. Culoarea specială, accesoriile originale și evacuarea Yoshimura, sunt elementele exclusive ale acestui concept „Katana 7584”.

Suzuki a dezvăluit prețul pentru noul V-Strom 1050

Aceasta este, deocamdată, o versiune on-off pentru testarea pasionaților brand-ului japonez și a potențialilor clienți dar nimic nu neagă că nu poate deveni o serie limitată în viitor. Numele ales pentru motocicletă este Katana 7584 și reprezintă o referire clară la modelul care a dat naștere acestui concept. Inspirația stilistică rezidă de fapt într-una dintre cele mai inovatoare și copleșitoare motociclete lansate vreodată pe piață: Katana 750 m.y. 1984.

Este vorba de o motocicletă inconfundabilă caracterizată printr-un far retractabil, văzut până atunci doar pe modelele de automobile din clasa sport și prin alegerea cromatică deosebită, bogată în detalii aurii, albastre și gri mat.

Foto: Suzuki

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...