Home Noutati moto Prețurile pentru noul superbike Honda CBR1000RR-R Fireblade
Noutati moto

Prețurile pentru noul superbike Honda CBR1000RR-R Fireblade

2


Noul superbike japonez va fi disponibil la sfârșitul lunii februarie la toți dealerii oficiali Honda. Prețurile de achiziție cu ocazia lansării vor fi de 22.990 euro pentru versiunea standard și 26.990 euro pentru versiunea SP.

Noul superbike japonez va fi disponibil la sfârșitul lunii februarie la toți dealerii oficiali Honda. Prețurile de achiziție cu ocazia lansării vor fi de 22.990 euro pentru versiunea standard și 26.990 euro pentru versiunea SP.

Mult așteptatul model Fireblade al producătorului nipon Honda va fi disponibil în curând la vânzare. Modelul a fost prezentat la ultima ediție a salonului moto milanez EICMA din luna noiembrie, unde a fost admirată de pasionații de modele sportive și nu numai.  Noul Fireblade CBR1000RR-R este caracterizat prin sigla triplă R și care sugerează scopul său, acela de a revenii în competițiile oficiale și unde binențeles să câștige.

Noile modele Africa Twin de la Honda pot fi testate la dealeri

Noul Fireblade este un superbike BornToRace în cele mai mici detalii. Extrem de puternic – 217,5 CP la      14.500 rpm, modelul CBR1000RR-R a fost dezvoltat și proiectat în colaborare cu firma HRC, ai cărui ingineri s-au concentrat în special pe obținerea de performanțe maxime pe circuit acolo unde o contribuție importantă o au soluțiile tehnice implementate pentru motor, cadru, suspensie și aerodinamică.

La sfârșitul lunii februarie, va veni momentul când pasionații vor putea intra în posesia noului Fireblade de la Honda și care va fi disponibil în rețeaua dealerilor oficiali Honda. Prețurile anunțate de producătorul japonez vor fi de 22.290 euro în cazul versiunii de bază și 26.990 de euro pentru versiunea SP.

Foto: Honda

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...