Prețurile pentru noul superbike Honda CBR1000RR-R Fireblade

Noul superbike japonez va fi disponibil la sfârșitul lunii februarie la toți dealerii oficiali Honda. Prețurile de achiziție cu ocazia lansării vor fi de 22.990 euro pentru versiunea standard și 26.990 euro pentru versiunea SP.

Noul superbike japonez va fi disponibil la sfârșitul lunii februarie la toți dealerii oficiali Honda. Prețurile de achiziție cu ocazia lansării vor fi de 22.990 euro pentru versiunea standard și 26.990 euro pentru versiunea SP.

Mult așteptatul model Fireblade al producătorului nipon Honda va fi disponibil în curând la vânzare. Modelul a fost prezentat la ultima ediție a salonului moto milanez EICMA din luna noiembrie, unde a fost admirată de pasionații de modele sportive și nu numai.  Noul Fireblade CBR1000RR-R este caracterizat prin sigla triplă R și care sugerează scopul său, acela de a revenii în competițiile oficiale și unde binențeles să câștige.

Noile modele Africa Twin de la Honda pot fi testate la dealeri

Noul Fireblade este un superbike BornToRace în cele mai mici detalii. Extrem de puternic – 217,5 CP la      14.500 rpm, modelul CBR1000RR-R a fost dezvoltat și proiectat în colaborare cu firma HRC, ai cărui ingineri s-au concentrat în special pe obținerea de performanțe maxime pe circuit acolo unde o contribuție importantă o au soluțiile tehnice implementate pentru motor, cadru, suspensie și aerodinamică.

La sfârșitul lunii februarie, va veni momentul când pasionații vor putea intra în posesia noului Fireblade de la Honda și care va fi disponibil în rețeaua dealerilor oficiali Honda. Prețurile anunțate de producătorul japonez vor fi de 22.290 euro în cazul versiunii de bază și 26.990 de euro pentru versiunea SP.

Foto: Honda

Adaugati comentariu