Suzuki Katana protagonista la Milano Design Week

Modelul Suzuki Katana expusă în cele mai cunoscute locații locuri al evenimentului Milano Design Week.

Expunere dublă pentru modelul Suzuki Katana cu ocazia evenimentului Săptămâna Designului de la Milano. Da, pentru că din data de 13 martie și până la data de 14 aprilie un exemplar este expus în cadrul expoziției „Smart City: People, Technology and Materials” în Superstudio 13 din strada Vincenzo Forcella nr.13.

Începând cu luni 8 aprilie și până duminică 14 aprilie, un al doilea exemplar de Suzuki Katana va putea fi văzută la Material Village din strada Via Tortona n.27, în zona cea mai exclusivă a salonului respectiv.

Salone del Mobile este unul dintre cele mai importante evenimente din lume, iar noul model al roducătorului nipon din Hamamatsu nu putea rata această oportunitate. La expoziția „Smart City: People, Technology & Materials” Katana va fi protagonistul unui joc de lumini și săbii  care de fapt subliniază legătura dintre motocicletă și sabia de la care a preluat numele și subliniază formele curate și designul sofisticat al motocicletei. Conceptul va fi reinstalat cu o a doua expunere în perioada 8-14 aprilie în zona Material Village, în zonă Tortona.

Foto: Suzuki Italia

Adaugati comentariu