Suzuki GSX-S1000GT și GSX-R1000 au culori noi pentru generația 2024

Suzuki a prezentat generația 2024 a modelelor GSX-R1000 și GSX-S1000 GT. Cele două modele vin cu noi culori în ofertă. Iată ce trebuie să știi despre ele!

Să începem cu GSX-R1000, care poate fi comandat în continuare în două variante diferite de negru, Glass Sparkle și Metallic Matte cu grafică albastră pe carene și pe jante, dar acm poate fi comandat și în nuanța Glass Matte Mechanical Gray. Aceasta implică un finisaj mat pentru o nuanță de gri, completat cu ornamente roșii, negre și albe. Varianta GSX-R1000R este și ea oferită în aceste combinații de culori.

În materie de dotări, un GSX-R1000 vine în standard cu controlul tracțiunii, ABS, launch control și quickshifter. Roata față are două discuri de 320 mm și etrieri Brembo, în timp ce roata spate prezintă un singur disc, așa cum este standard în industrie de câteva decenii. Suspensia acestui model implică o furcă față BFF de la Showa și bascula spate tot de la acest producător, sub forma lui Showa BFRC-Lite, un ansamblu arc-monoamortizor reglabil.

Din punct de vedere mecanic, propulsorul, transmisia și cadrul lui GSX-R1000 sunt neschimbate față de generația 2023. Verișorul său nu foarte îndepărtat, GSX-S1000GT, rămâne și el neschimbat din punct de vedere mecanic pentru generația 2024, dar vine și el cu noi culori în ofertă.

La nivel tehnologic, GSX-S1000GT, model care preia motorul lui GSX-S1000, primește acum controlul tracțiunii în standard, alături de ABS cu funcție cornering și quickshifter. Ceasurile de bord au fost mutate pe un ecran TFT de 6.5 inchi diagonală, iar acesta include și conectivitate cu aplicația dedicată mySPIN. Aceasta din urmă permite redarea de muzică, notificări de comunicare și de a afișa informații de navigare de la aplicațiile relevante din smartphone-ul utilizatorului.

În ceea ce privește culorile din oferta GSX-S1000GT, actualul Glass Sparkle Black rămâne o posibilitate, dar clienții pot opta și pentru Candy Daring Red, o nuanță deschisă de roșu, ce face echipă bună cu elementele de culoare gri închis și cu jantele de nuanța auriu închis.

Dealerii Suzuki vor afișa în curând și prețurile acestor modele, așa că știți ce aveți de făcut dacă le aveați pe lista de cumpărături și vreți să faceți o comandă în viitorul apropiat.

Adaugati comentariu