Honda actualizează două dintre modelele sale reprezentative: Super Cub și Monkey

Cele mai mici modele din gama Honda, Monkey și Super Cub C125, primesc atenție pentru generația 2024. Marca niponă le oferă alături de culori noi, ceea ce ție aprins interesul pentru formele lor retro pentru o nouă generație de rideri.

Generația 2024 a lui Honda Monkey are tot un monocilindru de 124 centimetri-cubi, alimentat prin injecție electronică PGM-FI. Astfel, rețeta tehnică nu s-a schimbat de la momentul reintroducerii acestui model în ofertă, iar de ceva vreme este disponibil și cu ABS.

În materie de culori, Honda Monkey 2024 poate fi comandat pe nuanțele Pearl Nebula Red și Pearl Black. În timp ce rezervorul de carburant are aceeași nuanță de gri indiferent de ce culoare de caroserie alegi, optarea pentru negru sau roșu va aduce culoarea aleasă pe șa, basculă, cadru și pe jambele furcii. Dintre cele două nuanțe, niponii au mai oferit Pearl Nebula Red pentru Monkey, în timp ce Pearl Black este nou în această gamă.

Între timp, Super Cub C125 este din nou prezent în oferta Honda, de data aceasta în nuanța Pearl Gray, completată de ornamente albe și elemente cromate. Sitlul retro al acestui model este neschimbat, dar acum prezintă un bord parțial digital, ce include un indicator de nivel carburant, indicator de treaptă și jurnalier electronic.

Honda Super Cub nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cel mai popular vehicul motorizat al tuturor timpurilor prin prisma vânzărilor rezultate din 1958 până în prezent. Deși motorul său de 124 cmc are acum injecție electronică, el este acompaniat în continuare de o transmisie cu patru trepte. Sistemul ABS a fost implementat pentru roata față, iar dotarea standard include și un imobilizator.

Generația 2024 a lui Monkey va fi disponibilă pentru comandă începând cu luna septembrie, în timp ce Super Cub C125 devine disponibil în forma descrisă începând cu luna octombrie. În ciuda faptului că nu vin cu motoare deosebit de puternice, cele două modele și-au făcut deja loc în istoria lumii moto și este deosebit din partea celor de la Honda că încă le oferă într-o variantă modernizată.

Adaugati comentariu