Suzuki GSX-R750 s-a întors și e însoțit de DR și DR-Z

Suzuki GSX-R750

Suzuki a prezentat noutățile gamei sale pentru generația 2024, așa cum se obișnuiește în industrie. Cu alte cuvinte, discutăm despre modelele care vor fi fabricate în cea de-a doua jumătate a anului, care vor fi considerate modele corespondente cu anul viitor, deși sunt produse în anul curent.

Toți producătorii folosesc într-un fel sau altul această convenție de denumire, chiar dacă uneori poate să producă o ușoară confuzie. Așadar, iată ce trebuie să știți despre gama 2024 de la Suzuki!

În afară de noutățile absolute, V-Strom 800DE și GSX-8S, există numeroase alte modele în portofoliul japonezilor care sigur vor tenta oameni care se află în publicul lor țintă. Spre exemplu, avem în față întoarcerea lui GSX-R750, un model care revine pe piață după o pauză.

Revenirea lui GSX-R750 în ofertă include tot configurația pe care o știam, un motor cu patru cilindri în linie, răcit cu lichid, de 750 cmc montat pe șasiul echivalentului GSX-R600. Chiar dacă a făcut o scurtă pauză, GSX-R-ul de 750 cmc a rămas un model redutabil, ce poate fi extrem de rapid în mâini dibace.

Generația 2024 a lui GSX-R750 poate i comandată în configurația deja clasică de albastru cu alb perlat, dar și într-un finisaj monocrom disponibil pe albastru, alb sau negru, cel din urmă fiind disponibil atât în variantă mat metalizat, cât și în varianta strălucitoare.

Un alt nume cu istorie de la Suzuki, DR650S, a reapărut în oferta mărcii nipone pentru generația 2024. Are în continuare un monocilindru de 644 cmc și păstrează configurația răcită doar cu aer și ulei, precum și un cadru de oțel semi-dublat. Încă din fabrică poate primi un kit de coborâre, iar clienții îl pot avea în orice culoare doresc, câtă vreme este negru nemetalizat, alb nemetalizat sau gri.

Din același registru îl avem și pe DR-Z400S întors în ofertă, oferit tot cu un monocilindru, de 398 cmc, răcit cu lichid și fiind echipat cu o suspensie reglabilă. Clienții îl pot comanda inclusiv cu jante cu spițe din oțel inoxidabil, iar caroseria poate fi galben lucios sau negru nemetalizat. Cei ce cumpără modelul pe galben primesc și grafică de culoare albastră împreună cu o șa finisată tot pe albastru, în timp ce fanii negru-pe-negru au grafică gri cu negru și șa neagră.

Modelul DR-Z400 este oferit și într-o variantă supermoto, numită DR-Z400SM, caz în care vine cu jante de 17 inchi, pneuri de șosea și poate fi comandată pe albastru sau negru, după preferințe. Suspensia este în continuare reglabilă și ai tot ce trebuie ca să te distrezi pe două roți fără să îți pui în pericol permisul.

Cei de la Suzuki nu au ratat ocazia să anunțe și că și-au actualizat catalogul de accesorii, menit să ajute la personalizarea motocicletei după bunul plac al riderului, în limitele legale și fără consecințe legate de garanție.

Adaugati comentariu