Suzuki a pregătit o carte de colorat gratuită: iată cum o obții

Ocazional, mărcile auto și moto gândesc diferite proiecte care să implice și următoarea generație de fani, cei care sunt departe de vârsta la care pot obține permisul de conducere. Cele mai frumoase inițiative sunt cele care nu implică și cheltuieli mari pentru părinți, iar o idee de la Suzuki ne-a atras atenția din acest punct de vedere.

În loc să încerce să ne vândă diferite jucării sau machete ce amintesc de modelele Suzuki, ceea ce se poate face oricum, dar nu este întotdeauna cea mai bună soluție pentru a atrage cât mai mulți fani, niponii au pregătit o carte de colorat cu modelele lor. Vestea cea mai interesantă este că este complet gratuită și poți descărca doar ce pagini ai vrea să coloreze juniorul tău.

Ce este mai puțin obișnuit este faptul că marca niponă a ales câteva modele reprezentative de automobile, cum ar fi Swift Sport și Jimny, dar nu a făcut același lucru și pentru gama sa de motociclete. Astfel, există câteva modele reprezentative, dar nu în versiunile pe care te așteptai să le găsești.

Cel mai bun exemplu ar fi Suzuki GSX250R, pe care te așteptai să îl vezi în varianta de 600 sau 1000 cmc, așa cum este mai des întâlnit în viața reală, cel puțin în Europa. Între timp, modelul V-Strom apare în varianta 1050 XT, iar scuterul de 50 cmc al mărcii, numit Let’s Basket. Lansat inițial în India, apoi în alte piețe din Asia, acesta iese în evidență prin coșul de cumpărături amplasat în fața furcii față.

Ideea principală de la această inițiativă este să pui imaginația copiilor în mișcare, iar desenul este o bună modalitate de a atinge acest obiectiv. Și ce bucurie mai mare pentru un brand, fie el auto sau moto, ca produsele sale să fie desenate de copii? Este un semn că sunt aspiraționale și dorite, cel puțin la un moment dat în timp, de o generație de potențiali clienți.

Pe site-ul Suzuki din Japonia puteți să găsiți și restul de pagini din cartea de colorat gratuită dezvoltată de marcă.

Adaugati comentariu