Reuniunea Euroape 2019 în Pontedera

Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare a modelului Ape 50, în perioada 13 – 14 aprilie, se va desfășura cea mai mare expoziție de modele Ape, un week-end marcat de cel mai îndrăgit model cu trei roți din lume, astăzi mai viu ca oricând. Cu această ocazie vor debuta și noile modele Ape Classic Furgone și Ape Calessino my 2019.

La peste 70 de ani de la prezentarea sa, modelul Ape continuă să aibă un mare succes comercial și să trezească simpatie la nivel mondial. Ape este astăzi protagonist al fenomenului în creștere al serviciilor de livrare a produselor alimentare stradale și urbane de tip street food și urban delivery iar cererea continua pentru acest model se datorează recentei intrări pe piață a Cambodgiei, una dintre cele mai dinamice economii de pe continentul asiatic.

Cu o istorie bogată, dar și un produs neașteptat de contemporan, modelul Ape va fi sărbătorit de numeroșii săi pasionați chiar în locul său de origine, în Pontedera la ediția 2019 a EuroApe, programată pentru sâmbăta 13 și duminică 14 aprilie în orașul în care se află sediul istoric al producătorului Piaggio.

Tradiționala reuniune și în același timp cea mai mare din Europa a modelelor Ape reprezintă în acest an ocazia sărbătoririi celei de-a 50-a aniversare a modelului Ape 50, cel mai mic și mai generos vehicul comercial din lume, prezent cu succes pe drumurile lumii începând din 1969 dar și pentru lansarea ultimelor noutăți cum ar fi noul Ape Classic Furgone și Ape Calessino MY 2019, care chiar dacă a fost reînnoit în aspectul păstrează intact stilul său inconfundabil.

Ajuns la cea de-a 10 ediție și organizată de Ape Club d’Italia cu sprijinul Piaggio Commercial, EuroApe 2019 va avea loc la Ape Village, în Piazza Cavour, sâmbătă 13 aprilie pentru a reuni și a distra pasionații modelelor Ape, dar și pe entuziasti și curiosii cu un program complet de activități care vor desfășura pe parcursul întregului weekend.

În weekend sunt așteptate un număr de peste 100 de exemplare din diferite perioade, de la cele istorice și până la cele de ultimă generație. Conform tradiției vor fi prezente inclusive versiuni special eleborate precum Ape Tuning și Ape Proto dotate cu motoare de până la 1000 cmc care vor anima circuitul Pontedera, o zonă special amenajată în Piazza Martiri della Liberta, în apropiere de satul Ape. ApeScuola va fi în schimb școala de șoferi dedicată elevilor claselor superioare, cu lecții teoretice și practice despre conducerea în condiții de siguranță la bordul modelului Ape 50 Cross.

Foto: Ape Club d’Italia

Adaugati comentariu