Qooder câștigă premiul Excellent Product Design

Qooder câștigă premiul pentru design Excellent Product Design la German Design Award 2019

Reprezintă o recunoastere deosebită pentru producătorul Qooder, care a primit una dintre cele mai prestigioase premii pentru design internațional datorită originalității sale, fiind singurul vehicul din lume cu 4 roți înclinate

Qooder a obținut premiul pentru design Excellent Product Design  excelent la German Design Award din 2019. Scuterul cu 4 roți pivotante a fost nominalizat și selectat de către juriul concursului format exclusive din membrii grupului de proiectare Design Innovation Product Scouting de la German Design Council, grup în cadrul căruia sunt incluse asociații, designeri, proprietari și managerii de brand-uri ai unor companii renumite.

„Este un premiu care ne face mândri și recunoaște originalitatea lui Qooder deoarece este un vehicul unic de acest gen și reprezintă un nou concept al stilului de viață cu un design inovator. Qooder este sportiv, dar sigur, stabil și distractiv în același timp. Vreau să spun, că cel care conduce un Qooder nu poate trece neobservat, va avea întotdeauna privirile îndreptate spre el″ , a declarat Paolo Gagliardo, CEO în cadrul Quadro Vehicles, în timpul ceremoniei de atribuire a premiului.

Foto: Due Ruote

 

Adaugati comentariu