Prima ediție a FIM Awards pe 26 noiembrie

Forurile mondiale de specialitate au transformat, rând pe rând, festivitățile lor anuale de final de sezon în adevărate evenimente globale. Federația Internațională de Motociclism s-a aliniat acestei tendințe de ani buni, iar începând din acest an își propune să dea evenimentului un plus de strălucire.

Astfel, obișnuita ceremonie de premiere a campionilor se transformă din această toamnă în FIM Awards. Un eveniment premium, care beneficiază de o identitate proprie – de la aspectele care țin de prezența vizuală (logo) la cele legate de comunicare – care reflectă valorile forului mondial: pasiune, excelență, angajament și curaj.

Ediția 2017 a FIM Awards va aduce pe scenă peste 40 de campioni la diferite discipline și va reuni pe 26 noiembrie, în Andorra-la Vella, capitala europeană aflată la cea mai mare altitudine, invitați de prestigiu, din motociclism, dar nu numai. ”Campionii noștri au astfel prilejul să fie atât la propriu, cât și la figurat, la înălțime prin intermediul FIM Awards, un eveniment care ne dorim să devină o referință pentru întreaga lume a sportului”, se precizează în comunicatul remis presei de către forul mondial.

Adaugati comentariu