Prețul pentru Yamaha Ténéré 700 a fost comunicat oficial

Noul nodel Yamaha va fi disponibil în curând la prețul de 9.490 euro iar rezervările online se vor putea face începând cu data de 27 martie.

Prezentat în premieră la Salonul  Moto EICMA din 2018 în versiunea definitivă, Yamaha Ténéré 700 o să fie prezentă la dealer autorizați începând din luna iulie al acestui an. Noul model de la Yamaha poate fi rezervat online din data de 27 martie și până în 31 iulie la prețul special de 9.490 euro. Primele exemplare vor sosi în iulie 2019, iar cei care și-au făcut rezervarea online vor avea prioritate la livrare.

Sistemul va permite clienților să confirme comanda de la dealerul oficial în termen de 14 zile de la rezervare, pentru a-și vedea exemplarul din modelul Ténéré 700 definitiv alocat cu toate opțiunile posibile. Yamaha Ténéré 700 va fi disponibil în două versiuni în funcție de puterea dezvoltată de motor: 35 sau 50kW precum și în ​​trei variante de culori: Ceramic Ice, Competition White sau Power Black.

După atribuirea bicicletelor comandate online, Yamaha va începe să livreze Ténéré 700 către Dealeri începând cu luna septembrie dar de data aceasta la un preț standard de 9.790 euro.

Foto: Yamaha

Adaugati comentariu