Peugeot își face debutul pe piața scuterelor de inchiriat

Producătorul francez Peugeot cu programul PMove realizat în colaborare cu firma ALD, se află printre primii de pe piața de închiriat pe termen scurt și lung a modelelor scuter.

Peugeot face un mare pas înainte pentru a satisface exigențele venite din partea clienților de cu noul său program de închiriere numit PMove. Dezvoltat în colaborare cu compania 2W a grupului ALD Automotive, PMove oferă clienților libertatea de a se deplasa cu modelele scuter de la Peugeot  cu două sau trei roți, fără grijile problemelor legate de gestionarea vehiculului.

Acest nou serviciu, împrumutat de pe piața auto de închirieri, unde în ultimii doi ani se poate vorbi despre un adevărat boom, constă, în esență din două oferte: închiriere pe termen scurt și lung pentru companii și clienți privați, iar programul Demo & Courtesy adresate clientului final prin propunerea dealer-ilor Peugeot. În timp ce în lumea automobilelor, vehiculele de închiriere reprezintă în prezent aproximativ 44% din totalul înregistrat, în segmentul cu două roți oferta este încă insuficient structurată, iar PMove Peugeot dorește să fie unul dintre principalii jucători în ceea ce este probabil una dintre cele mai importante provocări în privința mobilității viitorului.

Oferta de servicii de închiriere oferă clientului posibilitatea, cu o singură taxă lunară, să fie scutit de costurile de administrare a vehiculului, costurile legate de taxa de impozit, asigurare și întreținere obișnuite. Oferta PMove va include înregistrarea și livrarea vehiculului, impozitul pe proprietate, Asigurarea RCA / asigurarea de accidente de șofer, asigurarea Kasko, asigurarea împotriva incendiilor și furtului, întreținerea obișnuită, asistența rutieră 24 de ore pe zi, serviciul dedicat clienților, gestionarea dosarelor administrative și a amenzilor, zona web privată, și dreptul de preempțiune privind cumpărarea vehiculului.

Foto: Peugeot

 

Adaugati comentariu