Home Competitii moto OMV Maxx Motion Motorc – Adâncata
Competitii moto

OMV Maxx Motion Motorc – Adâncata

1


Între 16 și 18 septembrie 2021, spectacolul OMV MaxxMotion MotoRC revine pe circuit! Cea mai tare întrecere de motociclism viteză din această parte a Europei programează etapa a cincea, o etapă care va fi îmbrăcată de un show de zile mari la MotorPark România.
Cei mai rapizi oameni din România, piloții care sfidează legile fizicii în căutarea miimilor de secundă care fac diferența între normalitate și glorie, se reunesc într-un weekend extins memorabil. Evenimentele vor începe încă de joi, atunci când piloții claselor R600 și R1000 vor intra pe circuit pentru antrenamente, calificări și curse. Sâmbătă și duminică e rândul claselor S, oamenii care merg atât de tare încât doar forțele necunoscute țin motocicletele cu roțile pe asfalt.
Cursele OMV MaxxMotion MotoRC vor fi doar epicentrul, asta pentru că biletele de intrare vor asigura spectatorilor accesul la numeroase alte posibilități de divertisment. La MotorPark România este programat un show aviatic în cadrul căruia vor putea participa trei norocoși ce vor avea oportunitatea să vadă circuitul din aer. Tot pentru spectatori va fi organizat și un Taxi Ride BMW. Și nu vă lăsați păcăliți de denumire, tururile de circuit într-un bolid BMW, alături de un pilot bine antrenat, sunt foarte departe de senzațiile trăite într-un taxi! Înainte ca spectatorii să poată ocupa locuri din tribunele amenajate la MotorPark România vor mai avea loc show-uri in zona de motorsport
La circuit vor fi amenajate zone de tip food court, expoziții de echipamente și accesorii moto, iar atmosfera va fi întreținută de DJ-ul Red Bull.
Te așteptăm alături de OMV MaxxMotion MotoRC, între 15 și 18 septembrie, pentru adevărata gală a motorsportului românesc! Zilele de 15 si 16 sunt cu intrare libera iar pentru zilele de 17 si 18 septemebrie intrarea se face pe baza de bilet, pentru o zi 50 Ron pentru ambele zile 80 Ron.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Competitii moto

BMW Motorrad International GS Trophy se întoarce în Africa în 2024

BMW Motorrad a anunțat locul în care se desfășoară următoarea ediție a...

Competitii moto

Hard Enduro Bucovina 2023 a fost anulat, organizatorii acuză ANANP

Săptămâna viitoare ar fi trebuit să marcheze cea de-a zecea ediție a...

Triumph Daytona 675
Competitii motoNoutati moto

Triumph va furniza motoare pentru Moto2 până în 2029

Triumph va continua parteneriatul prin care livrează motoare cu trei cilindri în...

Competitii moto

Prima Sport transmite rezumatul Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori

Ediția 2023 a Campionatului Mondial de Motocross pentru Juniori, desfășurată în premieră...