Home Utile Cum se asigură o mașină și cum găsești o polita rca ieftină?
Utile

Cum se asigură o mașină și cum găsești o polita rca ieftină?

2
polita rca


Cum se asigură o mașină și cum găsești o polita rca ieftină? La sediul agenției, online sau poate la telefon? Poți cumpăra asigurare auto într-un mod tradițional sau poți alege să o cumperi online. Merită să afli ce presupun fiecare înainte de a o alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Asigurarea mașinii – ce trebuie să știi?

Fiecare dintre noi are modul nostru preferat de a face cumpărături. Unii preferă să meargă din magazin în magazin în căutarea produselor dorite, alții, nedorind să piardă timpul, aleg internetul și compară câteva oferte înainte de a lua o decizie finală. Este similar cu asigurarea auto.

Atunci când cumpără o mașină (nouă sau folosită), proprietarul acesteia se confruntă cu o dilemă – dacă încheie doar polița obligatorie de asigurare de răspundere civilă sau poate și o asigurare suplimentară Casco și unde să o facă – la un broker sau poate folosind un calculator rca ieftin? Cel mai probabil este să cumperi o poliță de răspundere civilă auto de la un broker sau o sucursală a companiei, deși aceeași asigurare achiziționată online poate costa mult mai mult. Cea din urmă metodă de cumpărare este cel mai adesea aleasă de persoanele pentru care prețul scăzut este cel mai important.

Potrivit unor sondaje, bărbații sunt cei care decid să încheie o asigurare de asistență auto mai des decât femeile. Cel mai des sunt utile în vacanțe – în iulie și august – când se merge în vacanță. Când mașina se defectează în drum spre litoral sau în cazul unei coliziuni, asistența rutieră este utilă.

Cum să cumperi o polita rca auto online?

Atunci când decizi pentru o poliţă rca online, ai două opțiuni din care să alegi – site-uri web de comparare a asigurărilor și canale directe, adică calculatoare de asigurări.

Motorul de comparație este un site web în care sunt disponibile oferte de la câteva companii de asigurări, dând posibilitatea analizei acestora și, după cum sugerează și numele, comparații pentru a alege în final pe cele mai avantajoase.

Calculatorul rca este un instrument de pe site-ul web al unei anumite companii de asigurări. Prin intermediul acesteia, poți vedea oferta, alege asigurarea și calcula valoarea poliței doar la acest asigurător specific.

Indiferent de instrumentul online pe care îl alegi, polita rca online are multe avantaje. În primul rând, este comoditatea și economisirea de timp. Adesea, ofertele de internet sunt și mai ieftine decât cele disponibile în canalele tradiționale de vânzare. Mai ales atunci când dorești să cumperi o asigurare auto ieftină, un calculator sau un instrument de comparare îți poate fi de mare ajutor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

Utile

Alegerea setului de anvelope de vară

Alegerea setului de anvelope de vară. Deseori luna aprilie încă ne mai...

steaguri vela
Utile

Steaguri vela – top 3 avantaje pentru folosirea în cadrul evenimentelor în aer liber

Promovarea brandului tău este esențială pentru a crește vizibilitatea și a atrage...