Home Noutati moto Noutățile KTM la Salonul Motodays Roma 2019
Noutati moto

Noutățile KTM la Salonul Motodays Roma 2019

12


KTM va fi prezent la Salonul Motodays de la Roma din 7-10 martie 2019 cu stand generos în cadrul pavilionului cu numărul 6 unde vor putea fi admirate toate noutățile din gama Street 2019 dar și modelele celei mai așteptate 790 Adventure și 790 Adventure S.

Prezența producătorului austriac KTM va fi organizată în colaborare cu cei mai mari dealerii din Italia pentru ca pasionații brandului să poată descoperi modelul Adventure pentru anul 2019, facelift-urile modelelor 1290 Super Duke R și 1290 Super Duke GT, noile 690 SMC R și 690 Enduro R, precum și restul gamei. Un spațiu amplu a fost, de asemenea rezervat inclusiv modelelor off road, cu o selecție a celor mai fascinante și performante modele Cross SX și Enduro EXC.

Pentru a sublinia continuitatea dintre activitatea competițională și producția modelelor de serie KTM, la Motodays Roma vor fi expuse unele dintre cele mai importante și mai de succes modele de competiție ale firmei din Mattighofen. În centrul atenței va fi cu siguranță modelul 450 Rally Factory, câștigător al proaspăt al recentului Dakar Rally 2019 cu pilotul Toby Price, modelul 250 SX-F campion mondial MX2 cu Jorge Prado și imbatabilul model 450 SX-F de nouă ori campion mondial cu Tony Cairoli. În centrul standului va fi poziționat performantul model RC16 din campionatul MotoGP pilotat de către spaniolul Pol Espargaro.

Foto: KTM

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...