Home Noutati moto Noutățile KTM la Salonul Motodays Roma 2019
Noutati moto

Noutățile KTM la Salonul Motodays Roma 2019

0


KTM va fi prezent la Salonul Motodays de la Roma din 7-10 martie 2019 cu stand generos în cadrul pavilionului cu numărul 6 unde vor putea fi admirate toate noutățile din gama Street 2019 dar și modelele celei mai așteptate 790 Adventure și 790 Adventure S.

Prezența producătorului austriac KTM va fi organizată în colaborare cu cei mai mari dealerii din Italia pentru ca pasionații brandului să poată descoperi modelul Adventure pentru anul 2019, facelift-urile modelelor 1290 Super Duke R și 1290 Super Duke GT, noile 690 SMC R și 690 Enduro R, precum și restul gamei. Un spațiu amplu a fost, de asemenea rezervat inclusiv modelelor off road, cu o selecție a celor mai fascinante și performante modele Cross SX și Enduro EXC.

Pentru a sublinia continuitatea dintre activitatea competițională și producția modelelor de serie KTM, la Motodays Roma vor fi expuse unele dintre cele mai importante și mai de succes modele de competiție ale firmei din Mattighofen. În centrul atenței va fi cu siguranță modelul 450 Rally Factory, câștigător al proaspăt al recentului Dakar Rally 2019 cu pilotul Toby Price, modelul 250 SX-F campion mondial MX2 cu Jorge Prado și imbatabilul model 450 SX-F de nouă ori campion mondial cu Tony Cairoli. În centrul standului va fi poziționat performantul model RC16 din campionatul MotoGP pilotat de către spaniolul Pol Espargaro.

Foto: KTM

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...