Home Noutati moto Noul scuter Honda X-ADV 150
Noutati moto

Noul scuter Honda X-ADV 150

94


Varianta de dimensiuni mai mici a celebrului scuter adventure a fost dezvăluită în premieră în Indonezia și ar putea fi disponbilă din acest an și pe piața europeană.

Honda X-ADV a reprezentat un adevărat succes fiind foarte apreciat de filiala italiană a companiei japoneze care s-a ocupat de designul și dezvoltarea sa. Aceeași filială s-a dovedit a fi capabilă să creeze un nou segment între scuter și clasa moto adventure.

Acum, Honda anticipează evoluțiile modelelor sale viitoare la GIIAS, un important salon moto care se desfășoară în Indonezia și în timpul căruia a dezvăluit noul său model X-ADV 150.

Noul model Honda X-ADV 150 este echipat cu un motor monocilindric de 149.3 cc capabil să dezvolte 14.5 CP, identic cu cel al modelului PCX. Look-ul său poate fi considerat unul agresiv și aventuros ca cel al modelului mai mare din gamă. Printre specificațiile tehnice, merită amintite amortizorul Showa, jantele de 14 țoli în față și 13 țoli în spate și sistemul de frânare prevăzut cu discuri.

În prezent, acest nou model de scuter este destinat numai piețelor asiatice și unde nu a fost întâmplător prezentat în premieră. Nu ar fi exclus către sfârșitul anului să îl vedem la vânazare inclusive pe unele piețe din Europa. Potrivit unora, structura X-ADV ar putea fi, de asemenea, potrivita pentru un motor de 300 cmc, similar celui de la SH 300 și pentru a crea un model potrivit pentru pietele europene. Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că X-ADV este un model versatil care poate fi utilizat în diferite scopuri.

Foto: Honda

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...