Home Noutati moto Noul scuter Honda X-ADV 150
Noutati moto

Noul scuter Honda X-ADV 150

2


Varianta de dimensiuni mai mici a celebrului scuter adventure a fost dezvăluită în premieră în Indonezia și ar putea fi disponbilă din acest an și pe piața europeană.

Honda X-ADV a reprezentat un adevărat succes fiind foarte apreciat de filiala italiană a companiei japoneze care s-a ocupat de designul și dezvoltarea sa. Aceeași filială s-a dovedit a fi capabilă să creeze un nou segment între scuter și clasa moto adventure.

Acum, Honda anticipează evoluțiile modelelor sale viitoare la GIIAS, un important salon moto care se desfășoară în Indonezia și în timpul căruia a dezvăluit noul său model X-ADV 150.

Noul model Honda X-ADV 150 este echipat cu un motor monocilindric de 149.3 cc capabil să dezvolte 14.5 CP, identic cu cel al modelului PCX. Look-ul său poate fi considerat unul agresiv și aventuros ca cel al modelului mai mare din gamă. Printre specificațiile tehnice, merită amintite amortizorul Showa, jantele de 14 țoli în față și 13 țoli în spate și sistemul de frânare prevăzut cu discuri.

În prezent, acest nou model de scuter este destinat numai piețelor asiatice și unde nu a fost întâmplător prezentat în premieră. Nu ar fi exclus către sfârșitul anului să îl vedem la vânazare inclusive pe unele piețe din Europa. Potrivit unora, structura X-ADV ar putea fi, de asemenea, potrivita pentru un motor de 300 cmc, similar celui de la SH 300 și pentru a crea un model potrivit pentru pietele europene. Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că X-ADV este un model versatil care poate fi utilizat în diferite scopuri.

Foto: Honda

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...