Home Noutati moto Noul scuter Honda X-ADV 150
Noutati moto

Noul scuter Honda X-ADV 150

34


Varianta de dimensiuni mai mici a celebrului scuter adventure a fost dezvăluită în premieră în Indonezia și ar putea fi disponbilă din acest an și pe piața europeană.

Honda X-ADV a reprezentat un adevărat succes fiind foarte apreciat de filiala italiană a companiei japoneze care s-a ocupat de designul și dezvoltarea sa. Aceeași filială s-a dovedit a fi capabilă să creeze un nou segment între scuter și clasa moto adventure.

Acum, Honda anticipează evoluțiile modelelor sale viitoare la GIIAS, un important salon moto care se desfășoară în Indonezia și în timpul căruia a dezvăluit noul său model X-ADV 150.

Noul model Honda X-ADV 150 este echipat cu un motor monocilindric de 149.3 cc capabil să dezvolte 14.5 CP, identic cu cel al modelului PCX. Look-ul său poate fi considerat unul agresiv și aventuros ca cel al modelului mai mare din gamă. Printre specificațiile tehnice, merită amintite amortizorul Showa, jantele de 14 țoli în față și 13 țoli în spate și sistemul de frânare prevăzut cu discuri.

În prezent, acest nou model de scuter este destinat numai piețelor asiatice și unde nu a fost întâmplător prezentat în premieră. Nu ar fi exclus către sfârșitul anului să îl vedem la vânazare inclusive pe unele piețe din Europa. Potrivit unora, structura X-ADV ar putea fi, de asemenea, potrivita pentru un motor de 300 cmc, similar celui de la SH 300 și pentru a crea un model potrivit pentru pietele europene. Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că X-ADV este un model versatil care poate fi utilizat în diferite scopuri.

Foto: Honda

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...