Home Turism moto Evenimentul Moto Guzzi Open House 2019
Turism moto

Evenimentul Moto Guzzi Open House 2019

0


În perioada 6 – 8 septembrie, producătorul moto italian din Mandello va organiza timp de trei zile un amplu eveniment cu: muzică, vizite la fabrică și muzeul istoric, test ride-uri, talk show-uri, călătorii și tot ceea ce poate face un producător moto pentru entuziaștii brandului său.

În primul weekend din septembrie, se va desfășura o nouă ediție a evenimentului Moto Guzzi Open House. De vineri, 6 septembrie și până duminică, 8 septembrie, fabrica din Mandello del Lario cunoscută și ca „Cuibul vulturului”, locul unde s-au fabricat toate modelele Moto Guzzi începând din anul 1921, se deschide publicului și entuziaștilor așteptați să vină din întreaga lume.

Ediția din 2018 a lăsat o amintire de neuitat pasionaților unde a fost înregistrat un record absolut cu cei aproximativ 30.000 de vizitatori prezenți la eveniment. Un prim record înregistrat a fost chiar la ediția din 2017 unde în ciuda unei vremi mai puțin favorabile pentru un eveniment de acest gen au fodt prezenți un număr de peste 15.000 de entuziaști ai mărcii italiene Moto Guzzi. Acestea sunt mărturii autentice ale relației extraordinare care unește motocicliștii cei mai pasionați de brandul Moto Guzzi chiar pe ″propriul teren″.

Evenimentul de la Mandello din acest an va avea în prim plan noul model Moto Guzzi V85 TT care a înregistrat un mare succes comercial în acest an, reușind să cucerească noi pasioanți din întreaga lume. Acest model va fi cu siguranță cea mai râvnită motocicletă pentru test ride de la acest eveniment.

Conform tradiției, producătorul italian a pregătit un program bogat de activități și care se va desfășura în centrul Moto Guzzi Village. Concertele și divertismentul vor avea loc chiar în curtea fabricii de motociclete în timp de test ride-urile pe drumurile din jurul orașului Mandello. În plus față de modelul V85 TT, toate motocicletele din gama Moto Guzzi vor fi prezente, începând cu numeroasele versiuni ale modelului V7 III, apoi cu cele ale modelului V9 Bobber și Roamer și până la maestoasele modele ale familiei California cu motoare de 1.400 cmc fără a fi omis impunătorul MGX-21.

Începând cu după-amiaza zilei de vineri, 6 septembrie, se va deschide magazinul propriu Moto Guzzi de unde pot fi achiziționate produse și accesorii noi cu acest brand, inclusiv de vestmentație și de merchandising și Muzeul propriu Moto Guzzi unde sunt expuse un număr de peste 150 de motociclete care au transformat istoria uneia dintre cele mai nobile mărci din domeniul moto. Începând de sâmbătă dimineața pot fi vizitate liniile de producție ale fabricii și istorica Galleria del Vento.

La Open House 2019 se pot realiza călătorii și teste grație noului V85 TT, dar și unele competiții cu protagoniștii Moto Guzzi Fast Endurance, care, încă de la prima sa ediție, a devenit deja un trofeu de referință al evenimentului.

Arhiva istorică oficială va putea fi pusă la dispoziție celor care caută documente originale Moto Guzzi, în timp ce membrii clubului The Clan, comunitatea motocicliștilor care împărtășesc pasiunea pentru Moto Guzzi la cel mai înalt nivel, vor beneficia servicii speciale dedicate lor precum: parcare rezervată, verificare gratuită a motocicletelor, welcome kit și reduceri la colecția 2019 a mărcii Moto Guzzi.

Programul complet și toate actualizările sunt disponibile pe site-ul oficial www.motoguzzi.com și pe canalele sociale Moto Guzzi.

Foto: Moto Guzzi

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoTurism moto

De astăzi puteți comanda DUSÎNTORS, un volum despre călătorii pe motocicletă

Pasionații de aventură au în față o nouă carte care le poate...

Comunitatea motoTurism moto

Vespa Castle Ride 2023

În perioada 10-13 august 2023, Sibiu va găzdui cea de-a doua ediție...

Ride testTurism moto

România pe două roți, aventura japonezelor de 125

Deși mulți cred că o motocicletă puternică și mare este necesară pentru...

Turism moto

Cele mai frumoase drumuri pentru un motociclist

Cele mai frumoase drumuri pentru călătoriile cu motocicleta. Călătoriile pe motocicletă nu...