Noul model adventure Moto Morini X-Cape

Compania italiană a făcut publice primele fotografii cu noul său model din clasa adventure și care este totodată primul model dezvoltat pe o platformă complet nouă finalizată de curând.

Noul model X-Cape de la Moto Morini are un look asemănător cu cel al modelelor de competiție care concurează în celebra cursă Paris – Dakar și care se pare că, reprezintă noua tendință în ceea ce privește design-ul moto.

Motorul din dotare este unul cu doi cilindri cu 649 cmc, cadru este de tipul cu spalier iar janta din față cu un diametru de 19 țoli. Moto Morini X-Cape este prevăzut cu o suspensie față cu braț reglabil pe o distanță de 50 mm, cu o șa lată de 830 mm și cu un ecran TFT de 7 inch.

Printre dotările opționele ale noului model merită amintite: farurile cu tehnoligie LED și compartimentele speciale pentru bagaje montate în lateral.

Momentan, producătorul italian nu a comunicat prețul de achiziție al noului model și puterea dezvoltată de motorul acestuia, dar pentru aceasta din urmă se estimează că va fi în jurul a 70CP și că va fi disponibilă și într-o versiune cu putere mai redusă de 48CP.

Foto: Moto Morini

Adaugati comentariu