Noile scutere Honda SH125 / 150i cu preț de la 4.350 euro

Noile variante pentru anul 2020 ale modelelor de scuter de la Honda acum dotate cu parbriz, protecție pentru mâini și Smart Top Box vor fi oferite la vânzare cu un preț începând de la 4.350 €.

Noile variante pentru anul 2020 ale modelelor de scuter de la Honda acum dotate cu parbriz, protecție pentru mâini și Smart Top Box) vor fi oferite la vânzare cu un preț începând de la 4.350 €.

Prezentate în premieră la ultima ediție a Salonului Moto EICMA de la Milano, noile modele SH125 / 150i îmbunătățite pentru anul 2020 vor fi disponibile la vânzare din această lună la toți dealerii oficiali Honda.

Piaggio Medley în varianta îmbunătățită pentru 2020

Dar pentru a lansa în cel mai bun mod varianta îmbunătățită pentru anul 2020, al celui mai bine vândut model scuter din gama producătorului nipon, clienților le este oferită acum libertatea maximă de alegere să-și personalizeze versiunea preferată chiar și în ceea ce privește capacitatea cilindrică a motorului.

Prețurile de achiziție pentru noua variant a modelului scuter de la Honda încep de la 4.350 euro iar în echipamentul standard sunt incluse următoarele dotări: parbrizul, protecția pentru mâini și Smart Top Box-ul.

Foto: Honda

Adaugati comentariu