Nou dealer Honda Moto în Cluj – Autosincron

Autosincron și-a pornit activitatea ca dealer moto la începutul anului 2020. Funcționează ca un showroom hibrid, segmentul moto adăugându-se celui de autoturisme deja existent. Rețeta comună pentru autoturisme și motociclete și-a dovedit deja eficiența în alte zone.

Pentru că sunt deja foarte mulți clienți în zona Cluj și Târgu Mureș, Honda România vine în sprijinul lor prin noul dealer. Este așadar singurul service autorizat Honda din Cluj. Acest lucru înseamnă că Autosincron este și singurul dealer autorizat Honda pentru a opera lucrări de garanție și, dacă va fi cazul, campanii de rechemare. 

Autosincron are disponibilă la vânzare toată gama de motociclete Honda. Modelele expuse în showroom-ul din Cluj sunt reprezentative și încep de la jucăușul Monkey și eficientele PCX 125, FORZA și SH, ambele 300. E bifată zona medie prin CB500, CB500 X și NC 750, iar cea de touring prin GoldWing 1800. Aventura nu putea lipsi, așa că CRF 1100 Africa Twin este și el prezent. 

Există un reprezentant vânzări dedicat pentru mototociclete, accesorii și echipamente, adică cineva care înțelege dorințele motocicliștilor și vorbește pe limba lor.

Datele de contact pentru noul dealer Honda – Autosincron

Adresa showroom – Str. Cometei nr. 2-4, Cluj-Napoca 

Telefon – +40 741.333.810 

Email – honda@autosincron.com

Modele Honda Moto expuse la dealerul Autosincron din Cluj

Adaugati comentariu