Home Noutati moto Harley-Davidson Softail Standard – Cruiser esențial
Noutati moto

Harley-Davidson Softail Standard – Cruiser esențial

2
MY20.5 Location Photogaphy Capture


Harley-Davidson Softail Standard: un bobber scăldat în vopsea neagră, pus în mișcare de un Milwaukee Eight 107 și așezat pe un șasiu Softail, ornat cu câteva elemente cromate. O singură șa expune aripa spate scurtată, țevile defazate ale eșapamentului subliniază profilul lung iar motorul ocupă locul central al scenei. Caracteristic.

Jante cromate, triple polișate și un ghidon mini-ape. Cadrul mimează un clasic hardtail, iar șaua ascunde reglajul monoamortizorului prin care se modifică pretensionarea. Furca dual bending valve asigură un răspuns prompt la impulsuri și ajută frânarea. ABS-ul este opțional pentru acest Standard.

O apariție în gama 2020, Harley-Davidson Softail Standard reprezintă o variantă accesibilă pentru cei care-și doresc un Big V-Twin. Prețul de pornire este de 13.864 euro cu TVA. De aici proprietarii, fie că urmăresc performanța sau un look frapant, au la dispoziție patru pachete pregătite de companie.

Day Tripper Custom: Adaugă versatilitate stilului clasic de bobber cu o șa pentru pasager și un sissy bar demontabil cu rezemătoare. Pachetul include suporți avansați pentru picioare și o geantă Single-Sided Swingarm, din piele neagră, gândită pentru strictul necesar.

Coast Custom: Afișează elementele de perfomanță, în stilul West Coast. Componentele include un carenaj Softail Quarter Fairing, ghidon Moto Bar negru anodizat cu înălțătoare de 5,5 inchi, o șa Bevel pe două nivele și scărițe pentru pasager plus scărițe pentru pilot din robusta colecție 80GRIT.

Touring Custom:Echipează Softail Standard pentru cursă lungă cu un confortabil șezut dublu Sundower™ și scărițe pentru pasager, un parbriz fumuriu de 14 inchi cu prindere rapidă, clasice genți Detachables și un sissy bar demontabil de 14,5 inchi cu spătar.

Performance Custom: Răspuns mai bun și performanțe în dulcea zonă medie obținute prin kitul Screamin’ Eagle Stage II Torque și un Screamin’ Eagle Pro Street Tuner. Poate fi completat cu Screamin’ Eagle Heavy Breather Performance Air Cleaner și în special cu Screamin’ Eagle Street Cannon, tobe pentru un plus de bass.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...

Noutati moto

Yamaha Tenere 700 Extreme: o nouă variantă cu extra optimizări pentru off-road

Yamaha a prezentat noul Tenere 700 Extreme, o variantă nouă a modelului...