Aprilia RS-GP pentru Moto GP 2020 a fost dezvăluit în Qatar

Producătorul italian Aprilia a lansat de curând noul său model RS-GP pentru noul sezon competițional Moto GP din 2020 și care promite să fie mult mai competitiv.

Producătorul italian Aprilia a lansat de curând noul său model RS-GP pentru noul sezon competițional Moto GP din 2020 și care promite să fie mult mai competitiv.

Sezonul 2020 din Moto GP se deschide oficial pentru Aprilia odată cu prezentarea noului său model de competiții RS-GP. În această iarnă, compania italiană din Noale a cunoscut o adevărată revoluție cu acest proiect italian, departamentul de curse Aprilia – printre cele mai glorioase cu cele 54 de titluri mondiale în palmares – a fost extins și consolidat pentru a continua această tradiție de succese în Moto GP.

Noul Suzuki GSX-RR pentru sezonul Moto GP 2020

Rezultatul este un model RS-GP complet reproiectat, care se bazează pe experiența acumulată cu spiritul inovator al celei mai bune tradiții Aprilia. Departamentul Aprilia Racing a conceput un prototip optimizat sub toate aspectele, pornind de la aerodinamica rafinată combinată cu un nou motor cu 4 cilindri dispuși în V la de 90 °. Pachetul sport este completat de cutia de viteze exclusivă, dezvoltată intern, și de un cadru din aluminiu cu traverse duble. O mare atenție a fost acordată și părții electronice, grație unei echipe interne de la Aprilia Racing care s-a alăturat acesteia de la ultimul sezon.

Pentru noul sezon Moto GP 2020, componență echipei italiene rămâne aproape neschimbată, cu CEO-ul Aprilia Racing Massimo Rivola, directorul tehnic Romano Albesiano, team managerul Fausto Gresini și cei doi piloți: Antonio Jimenez și Pietro Caprara.

Foto: Aprilia

Adaugati comentariu