Noi versiuni de la Moto Guzzi – V7 III Stone Night Pack și Special

Evoluția gamei 750 de la Moto Guzzi continuă cu o nouă variantă caracterizată printr-un sistem complet nou de iluminat de tip full led, dar care nu este singura noutate.

Moto Guzzi a îmbunătățit în permanență modelele din gama V7 III, păstrând însă caracterul și autenticitatea lor, valori unice destinate să reziste în timp, ca acest model inimitabil care a făcut istoria motocicletei producătorului italian.

Acest lucru este valabil pentru cea mai recentă motocicletă Moto Guzzi V7 III Stone în noua versiune Night Pack, caracterizată printr-un nou far cu tehnologie led dar și câteva intervenții stilistice.

La look-ul esențial, tipic modelului V7 III Stone, versiunea Night Pack beneficiază de moderna tehnologie cu LED pentru far care asigură pe lângă o iluminare mai bună în partea din față, îmbunătățește considerabil inclusiv indicatoarele pentru schimbarea direcției și blocul optic din spate.

Alte modificări importante care merită menționate sunt: poziția coborâtă a farului și a instrumentarului de bord, un nou scut de protecție spate mai scurt și subțire, care integrează acum blocul optic și suportului plăcuței de înmatriculare care confer lui V7 III Stone Night Pack un profil mai rafinat. Șaua dispune de un nou material termoizolant și de un nou logo brodat Moto Guzzi în gri. În plus față de clasicul „total black” denumit Nero Ruvido, V7 III Stone Night Pack este disponibil în variantele de culori  Bronzo Levigato și Blu Pungente . Moto Guzzi V7 III Stone Night Pack este deja disponibil în rețeaua de dealeri Moto Guzzi la preț de 8.590 euro.

De asemenea, tot în gama 750, merită amintită varianta V7 III Special care este cea mai clasică și elegantă interpretare a producătorului din Mandello și este, de asemenea, cea mai fidelă spiritului modelului original, distins prin numeroasele detalii cromate și grafică lucioasă, acum oferită în două noi variante de culori: Nero Onice și Grigio Cristallo.

La fel ca faimosul V750 S3 din 1975, V7 III Special oferă o tipică bandă colorată pe panourile laterale care reamintește de banda orizontală de aceeași culoare de pe rezervor.

Alte elemente specific versiunii Special sunt: jantele elegante cu spițe au canale lustruite, instrumentația de bord are un cadran dublu circular dublu și mânerul de susținere pentru pasager din oțel cromat oferit în standard. În cele din urmă, șaua de culoare maro are cusătura de efect „old school”, un element suplimentar cu look vintage. Moto Guzzi V7 III Special este disponibilă deja în rețeaua de vânzări Moto Guzzi la un preț de 8.640 euro.

Foto: Moto Guzzi

Adaugati comentariu