Home Noutati moto Noul tău Volvo, autoturismul care vorbește despre tine
Noutati moto

Noul tău Volvo, autoturismul care vorbește despre tine

1
MotorXpert Volvo


Siguranța la volan este atributul comun și misiunea pe care și-o asuma producătorul de mașini premium Volvo încă de la înființare, în anul 1927.

Pe lângă siguranță, un Volvo va veni cu aspectul exterior specific, deosebit de elegant, dar cu cel interior, intuitiv și minimalist, realizat cu maximă atenție la fiecare detaliu în parte. Se adaugă tehnologiile inovatoare pentru conectivitate sau experiența de condus energică oferită de fiecare model Volvo.

Să vedem însă ce diferențiază trei dintre cele mai populare modele Volvo ale ultimilor ani, fiecare cu avantajele sale, fiecare potrivit unui anumit stil de viață.

Volvo V40, partenerul tău de încredere, potrivit pentru viața citadină

Beneficiind în oferta standard de sistemul de siguranță City Safety, tehnologia Volvo care te ajută să eviți coliziunile, Volvo V40 este mașina de lux concepută în jurul tău, ce îți face fiecare zi mai simplă și fiecare călătorie mai plăcută.

Puternic și elegant, modelul Volvo V40 îmbină designul scandinav, specific autoturismelor Volvo, cu         tehnologia intuitivă, pentru ca tu să călătorești mereu în cele mai bune condiții – confortabil și mereu în siguranță.

Oferta pentru un Volvo V40 pornește de la 27,971 de euro + TVA, în funcție de modelul ales și de dotările sale. Volvo V40 este disponibil în variantele Cross Country, Inscription și R-Design.

Volvo XC90, luxul redefinit

Autovehiculele Volvo sunt cunoscute pentru multe dintre caracteristicile lor: siguranța în trafic, aspectul deosebit de elegant sau confortul deosebit oferit fiecărui pasager în parte.

Volvo XC90 este modelul care oferă toate aceste beneficii, ducându-le la nivelul următor, redefinind combinația de performanță și lux cu care ne-a obișnuit producătorul scandinav. Perfect pentru călătoriile tale de familie, Volvo  XC90 are o capacitate de 7 locuri și oferă un confort special fiecărui pasager în parte.

Oferta Volvo XC90 pornește de la 48,500 de euro + TVA, în funcție de modelul ales. Autoturismul este disponibil în variantele Momentum, Inscription și R-Design.

Volvo XC60, SUV-ul perfect pentru un stil de viață activ

Volvo XC60 este perfect pentru călătoriile tale de fiecare zi, dar și pentru cele de weekend. Te bucuri de un stil de viață activ cu fiecare călătorie, în oraș și în afara lui, cu autoturismul ce a primit titlu de „Mașina anului 2018 în lume”.

Ofertele Volvo XC60 au prețuri ce pornesc de la 38,300 e euro + TVA, în funcție de modelul ales. Variantele în care este disponibil autoturismul sunt Momentum, R-Design & Inscription.

Fie că optezi pentru un Volvo V40, pentru XC90 sau pentru XC60, poți fi sigur că beneficiezi de cele mai înalte standarde de siguranță ale momentului, dar și de ultimele tehnologii și inovații ale domeniului.

Un autoturism ce îmbină simplitate, frumusețe, funcționalitate și siguranță, pentru a face din fiecare călătorie, indiferent de durata acesteia, o experiență de neuitat. Un autoturism care va purta cu siguranță amprenta stilului tău.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...