BMW Concept R18

La ultima ediție a evenimentului Concorso d’Eleganza Villa d’Este desfășurat în perioada 24-26 mai 2019, producătorul german BMW Motorrad a prezintat un nou concept de motocicletă.

Denumit Concept R18, acesta are echipat un motor boxer cu doi cilindri cu capacitatea de 1.800 cmc. „Este cea mai mare provocare în design a noastră și care reușește să facă să fie totul vizibil. Fiecare parte componentă al acestui nou concept are un scop funcțional.” „Nu sunt multe persoane care au curajul de a adopta o abordare atât de onestă”, sunt cele declarate de Bart Janssen Groesbeek, designer-ul conceptului moto Concept R18 de la BMW.

Dr. Markus Schramm, directorul BMW Motorrad, descrie acest ambițios proiect de design în felul următor: „Cu această motocicletă de vis, BMW Motorrad oferă propria sa versiune interesantă pentru piața modelelor de tip Cruiser”. BMW Motorrad Concept R18 este cea de-a treia interpretare a companiei germane cu motor boxer de mare capacitate, de la BMW care alimentează zvonurile din ce în ce mai insistente care în curând se vor materializa într-un nou model de tip Custom de serie ca se pare că va fi echipat cu respectivul motor boxer de 1.800 cmc regăsit pe Concept R18.

Foto: BMW

Adaugati comentariu