Home Noutati moto BMW Concept R18
Noutati moto

BMW Concept R18

1


La ultima ediție a evenimentului Concorso d’Eleganza Villa d’Este desfășurat în perioada 24-26 mai 2019, producătorul german BMW Motorrad a prezintat un nou concept de motocicletă.

Denumit Concept R18, acesta are echipat un motor boxer cu doi cilindri cu capacitatea de 1.800 cmc. „Este cea mai mare provocare în design a noastră și care reușește să facă să fie totul vizibil. Fiecare parte componentă al acestui nou concept are un scop funcțional.” „Nu sunt multe persoane care au curajul de a adopta o abordare atât de onestă”, sunt cele declarate de Bart Janssen Groesbeek, designer-ul conceptului moto Concept R18 de la BMW.

Dr. Markus Schramm, directorul BMW Motorrad, descrie acest ambițios proiect de design în felul următor: „Cu această motocicletă de vis, BMW Motorrad oferă propria sa versiune interesantă pentru piața modelelor de tip Cruiser”. BMW Motorrad Concept R18 este cea de-a treia interpretare a companiei germane cu motor boxer de mare capacitate, de la BMW care alimentează zvonurile din ce în ce mai insistente care în curând se vor materializa într-un nou model de tip Custom de serie ca se pare că va fi echipat cu respectivul motor boxer de 1.800 cmc regăsit pe Concept R18.

Foto: BMW

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...