Home Comunitatea moto MotorFest: Pe două roți la București Mall
Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest: Pe două roți la București Mall

942


București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea importatorilor de motociclete din România.

Într-un gest neconvențional, centrul comercial situat în inima Bucureștiului va fi transformat într-un spațiu special pentru pasionații moto, atrăgând un flux constant de vizitatori dornici să descopere farmecul acestui fenomen. Programat pentru perioada 11-16 aprilie, MotorFest se anunță a fi un eveniment inedit, în care vor lua contact cu lumea moto mai multe categorii de persoane. Printre acestea se numără vizitatorii obișnuiți ai București Mall, atrași de atmosfera unică pe care o promite evenimentul, dar și pasionații moto înfocați, interesați să admire o gamă variată de motociclete, de la modele inedite la motociclete de circuit și choppere faimoase.

MotorFest este gândit să ofere o experiență captivantă și pentru motocicliștii, care își doresc să testeze cele mai noi modele de pe piață. Astfel, în parcarea București Mall va exista o zonă special amenajată pentru teste, oferind participanților ocazia de a conduce cele mai recente motociclete și scutere. De asemenea, pentru cei care încă nu și-au descoperit încă pasiunea pentru motociclete, dar sunt curioși să afle dacă acest stil de viață li se potrivește, evenimentul le oferă posibilitatea să încerce mersul pe două roți, sub îndrumarea instructorilor de la una dintre cele mai cunoscute școli moto din România- HeyMoto.

Nu în ultimul rând, punem la bătaie o școala moto pentru oricare dintre categoriile A/A1/A2 ca premiu concursului pe care îl vom desfășura pe rețelele de socializare în perioada evenimentului.

Partenerul evenimentului,  firma de asigurări Groupama, vine în întâmpinarea participanților cu soluții specializate de asigurare CASCO pentru motociclete. Având în vedere riscurile pe care le implică circulația pe două roți, asigurarea adecvată devine esențială, iar Groupama oferă o gamă variată de opțiuni pentru a răspunde nevoilor fiecărui motociclist. Mai multe detalii aici.

Găzduit la București Mall, primul centru comercial modern din România, MotorFest promite să redefinească conceptul de eveniment moto într-un cadru urban. După o serie de renovări și modernizări recente, centrul comercial este pregătit să ofere participanților o experiență inedită. Astfel, MotorFest se anunță a fi un eveniment care aduce împreună pasiunea pentru motociclete și distracția urbană, totul la București Mall, inima orașului. Vom anunța mai multe detalii în zilele următoare.

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati motoRide test

Călătorul perfect- Test Ducati Multistrada V4 S GT

Primul model nou de la Ducati pentru 2024 e Multistrada V4 S...

Comunitatea moto

Bucureștiul, asaltat de motoare

Promovarea siguranței și responsabilității în trafic – Parada moto Blackhelmets RC Într-un...

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...