Home Noutati moto Moto Guzzi V85 TT așteptată cu interes la vânzare
Noutati moto

Moto Guzzi V85 TT așteptată cu interes la vânzare

0


În ultimul timp a crescut așteptarea diponibilității la vânzare a noului model crossover de la Moto Guzzi care va ajunge la dealeri până la sfârșitul lunii februarie. Până să ajungă la dealeri, noul model va fi supus la peste 8.000 test ride-uri în întreaga Europă.

Chiar înainte de demararea comercializării a noului model Moto Guzzi V85 TT, un număr de peste 8.000 de pasionați ai mărcii din Europa și-au făcut deja rezervare pentru a putea obține o sesiune de test ride-uri care vor începe la sfârșitul lunii februarie, când modelul va ajunge la principalii dealeri europeni Moto Guzzi.

De la mijlocul lunii februarie, noul model V85 TT a intrat oficial în producție la fabrica Mandello del Lario, marcând totodată revenirea producătorului italian Moto Guzzi pe segmentul enduro de turism.

Moto Guzzi V85 TT este una dintre cele mai așteptate modele la comercializare de pe piață. Acest lucru a fost demonstrat de interesul enorm încă de la prezentarea oficială care a avut loc la ultima sesiune Moto Guzzi Open House, în septembrie anul trecut, când a fost prezentată în varianta finală pentru producția de serie. Succesul la public s-a repetat la scurt timp cu ocazia Salonului Moto EICMA 2018 unde a fost una dintre cele mai admirate motociclete și care aștepta încă de atunci să fie introdusă în producție.

În câteva luni, portalul dedicat producătorului italian, www.discoverv85.motoguzzi.com, a fost accesat de mii de fani pentru a descoperi caracteristicile tehnice ale noului model. Fanii care s-au înscris pentru sesiunile de tip test ride-uri provin în principal din țări precum: Italia, Germania, Franța, Marea Britanie, Spania și Austria. În aceste zile, a fost inițiată o pre-rezervare pentru potențialii clienți de pe piața americană.

Foto: Moto Guzzi

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...