Moto Guzzi V85 TT așteptată cu interes la vânzare

În ultimul timp a crescut așteptarea diponibilității la vânzare a noului model crossover de la Moto Guzzi care va ajunge la dealeri până la sfârșitul lunii februarie. Până să ajungă la dealeri, noul model va fi supus la peste 8.000 test ride-uri în întreaga Europă.

Chiar înainte de demararea comercializării a noului model Moto Guzzi V85 TT, un număr de peste 8.000 de pasionați ai mărcii din Europa și-au făcut deja rezervare pentru a putea obține o sesiune de test ride-uri care vor începe la sfârșitul lunii februarie, când modelul va ajunge la principalii dealeri europeni Moto Guzzi.

De la mijlocul lunii februarie, noul model V85 TT a intrat oficial în producție la fabrica Mandello del Lario, marcând totodată revenirea producătorului italian Moto Guzzi pe segmentul enduro de turism.

Moto Guzzi V85 TT este una dintre cele mai așteptate modele la comercializare de pe piață. Acest lucru a fost demonstrat de interesul enorm încă de la prezentarea oficială care a avut loc la ultima sesiune Moto Guzzi Open House, în septembrie anul trecut, când a fost prezentată în varianta finală pentru producția de serie. Succesul la public s-a repetat la scurt timp cu ocazia Salonului Moto EICMA 2018 unde a fost una dintre cele mai admirate motociclete și care aștepta încă de atunci să fie introdusă în producție.

În câteva luni, portalul dedicat producătorului italian, www.discoverv85.motoguzzi.com, a fost accesat de mii de fani pentru a descoperi caracteristicile tehnice ale noului model. Fanii care s-au înscris pentru sesiunile de tip test ride-uri provin în principal din țări precum: Italia, Germania, Franța, Marea Britanie, Spania și Austria. În aceste zile, a fost inițiată o pre-rezervare pentru potențialii clienți de pe piața americană.

Foto: Moto Guzzi

Adaugati comentariu