Home Noutati moto Husqvarna la Salonul Roma Motodays 2019
Noutati moto

Husqvarna la Salonul Roma Motodays 2019

0


Cu ocazia Salonului Moto de la Roma, producătorul Husqvarna va prezenta la standul său numeroase noutăți. Printre acestea merită menționate: Svartpilen 701 si 401, 701 Supermoto și 701 Enduro. În plus față de modelele de serie, pasionații clasei enduro vor putea admira ″regina desertului″ respectiv modelul oficial FR 450 Rally pe care a concurat la Dakar Rally în acest an pilotul Pablo Quintanilla

Husqvarna Motorcycles Italia a anunțat prezența la Roma Motodays, unde brandul de origine suedeză va fi present cu cele mai bune modele standard și enduro. Cea mai importantă noutate din cadrul evenimentului de la Roma va fi cu siguranță modelul Svartpilen 701, ultimul din gama ″Real Street″, care consemnează revenirea mărcii Husqvarna în segmentul modelelor de stradă și care facilita accesul spre modelele convenționale pentru o nouă generație de pasionați ai mărcii.

La Motodays vor fi expuse, de asemenea și alte modele de stradă Husqvarna cum ar fi Vitpilen 701 și 401 precum și Svartpilen 401. Pentru pasionați de modele performante le sunt recomandate 701 Supermoto și 701 Enduro, două motociclete sportive echipate cu cele mai puternice motoare cu un singur cilindru și care oferă performanțe incredibile.

Nu vor lipsi, de asemenea, principalele modele din segmentele motocross si enduro care au ajutat la promovarea mărcii Husqvarna la cele mai înalte niveluri ale sporturilor cu motor din întreaga lume. Standul Husqvarna Motorcycles va fi amplasat în Sala 6 și va fi editat de dealeri L.A. Moto la Roma, Mototecnica Rieti și Shift Caserta.

Foto: Husqvarna

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...