Mitt Motorcycles a debutat în România – primul showroom a fost deschis oficial

mitt motorcycles romania

România are de astăzi încă un brand de motociclete și scutere pe piața internă – Mitt. Deși mulți motocicliști nu au auzit prea multe despre ei, dacă au auzit ceva, Mitt Motorcycles este o marcă din Spania care oferă o gamă relativ largă de vehicule. Acestea merg de la scutere de 50 cmc până la ATV-uri și motociclete.

Producătorul iberic face parte dintr-un grup European ce are peste 35 de ani de experiență în designul, producția și distribuția de vehicule motorizate. În tot acest timp, concernul care deține marca Mitt a dezvoltat, fabricat și vândut diferite scutere, ATV-uri, biciclete, motociclete și vehicle electrice, printre altele.

Pe piața din Spania, Mitt are o prezență puternică, iar marca a abordat o extindere pe mai multe piețe, inclusiv România. Deși produce modelele sale în China, Mitt mizează pe serviciile after-sales, precum și pe calitatea produselor pe care le comercializează.

Toate modelele oferite de MITT respectă normele UE și beneficiază de o garanție de doi ani în România. Din ce am remarcat, gama mizează pe prețuri accesibile, fiind oferite scutere de 50 cmc la un preț de listă de 1995 de euro. Potrivit importatorului, termenul de livrare pentru majoritatea modelelor este de două săptămâni.

Livrările se fac din Spania, nu din China, iar același lucru este valabil și pentru piesele de schimb și diferitele repere de caroserie. Așadar, nu avem de a face cu o situație în care o marcă a fost ”inventată” peste noapte, ci deja vorbim despre u nproducător care are o prezență în Vestul Europei și vine și pe piața noastră.

Primul showroom Mitt Motorcycles a fost deschis în Bulevardul Pipera 1, Voluntari, chiar lângă București. Persoanele interesate sunt așteptate să viziteze showroom-ul, iar test-drive-uri vor fi posibile în viitorul apropiat, vehiclele deja prezente în reprezentanță fiind programate pentru formalitățile legale de identificare și înmatriculare.

Este important de notat faptul că productătorul este deja înscris în Programul Rabla Moto, deci clienții dornici să apeleze la acest proces pentru a cumpără un scuter sau o motocicletă nouă pot apela și la această variantă.

mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania

Adaugati comentariu