Home Noutati moto Mitt Motorcycles a debutat în România – primul showroom a fost deschis oficial
Noutati moto

Mitt Motorcycles a debutat în România – primul showroom a fost deschis oficial

1
mitt motorcycles romania


România are de astăzi încă un brand de motociclete și scutere pe piața internă – Mitt. Deși mulți motocicliști nu au auzit prea multe despre ei, dacă au auzit ceva, Mitt Motorcycles este o marcă din Spania care oferă o gamă relativ largă de vehicule. Acestea merg de la scutere de 50 cmc până la ATV-uri și motociclete.

Producătorul iberic face parte dintr-un grup European ce are peste 35 de ani de experiență în designul, producția și distribuția de vehicule motorizate. În tot acest timp, concernul care deține marca Mitt a dezvoltat, fabricat și vândut diferite scutere, ATV-uri, biciclete, motociclete și vehicle electrice, printre altele.

Pe piața din Spania, Mitt are o prezență puternică, iar marca a abordat o extindere pe mai multe piețe, inclusiv România. Deși produce modelele sale în China, Mitt mizează pe serviciile after-sales, precum și pe calitatea produselor pe care le comercializează.

Toate modelele oferite de MITT respectă normele UE și beneficiază de o garanție de doi ani în România. Din ce am remarcat, gama mizează pe prețuri accesibile, fiind oferite scutere de 50 cmc la un preț de listă de 1995 de euro. Potrivit importatorului, termenul de livrare pentru majoritatea modelelor este de două săptămâni.

Livrările se fac din Spania, nu din China, iar același lucru este valabil și pentru piesele de schimb și diferitele repere de caroserie. Așadar, nu avem de a face cu o situație în care o marcă a fost ”inventată” peste noapte, ci deja vorbim despre u nproducător care are o prezență în Vestul Europei și vine și pe piața noastră.

Primul showroom Mitt Motorcycles a fost deschis în Bulevardul Pipera 1, Voluntari, chiar lângă București. Persoanele interesate sunt așteptate să viziteze showroom-ul, iar test-drive-uri vor fi posibile în viitorul apropiat, vehiclele deja prezente în reprezentanță fiind programate pentru formalitățile legale de identificare și înmatriculare.

Este important de notat faptul că productătorul este deja înscris în Programul Rabla Moto, deci clienții dornici să apeleze la acest proces pentru a cumpără un scuter sau o motocicletă nouă pot apela și la această variantă.

mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania mitt motorcycles romania

Autor
Sebastian Toma

Redactor șef MotorXpert. Jurnalist auto cu 15 ani de experiență, atât în online, cât și în print. A activat la publicații auto precum Automarket, autoevolution, Auto Bild România și 4×4 Adventure. A făcut parte și din proiectul Cavaleria, unde a realizat clipuri video pe YouTube și Instagram. Cariera sa l-a purtat și la publicații redactate exclusiv în limba engleză. Pasionat de tot ce se mișcă și are motor de când era copil, a reușit să transforme pasiunea vieții sale în meserie. Pe lângă pasiunea pentru automobile și motociclete, Sebastian apreciază în mod deosebit sportul cu motor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...

Noutati moto

Yamaha Tenere 700 Extreme: o nouă variantă cu extra optimizări pentru off-road

Yamaha a prezentat noul Tenere 700 Extreme, o variantă nouă a modelului...