Home Noutati moto Kymco revitalizează complet gama de scutere
Noutati moto

Kymco revitalizează complet gama de scutere

50


Odată cu introducerea noii reglementări obligatorii Euro 4, producătorul moto taiwaneză Kymco își actualizează complet gama de scutere. Regulile din ce în ce mai stricte împotriva poluării nu sperie compania taiwaneză care a pregătit o gamă de modele de tip scuter cu motoare de 50 cmc, mai ecologice.

People S 50 4T

Gama de modele scuter începe cu mai modernul și citadinul People S 50 4T. Modelul de curând revizuit se deosebește prin jantele mai mari de 16 țoli în față și 14 țoli în spate dar și prin compartimentul mai spațios sub șa. Parbrizul și unele elemente în culoarea cadrului sunt dotări standard.

People S 50 4T completează oferta din gama People S. Lejer și manevrabil, cu aspect inconfundabil, modelul este unul versatil. Oferă același stil ca și versiunea 125-200i. Acesta este dotat cu o cupolă reînnoită și far restilizat și o nouă culoare pentru sistemul de evacuare, carterul motorului, brațul anterior și suportul pentru bagaje.

Foarte practic si economic în întreținere, acesta beneficiază de o șa larga care permite o libertate maximă pentru pozitia de conducere.

Consumul de carburant este, de asemenea, excelent, sub 2.3 l / 100 km grație noului său  motor în 4 timpi cu injecție electronică și care corespunde normelor de poluare Euro 4.

Este disponibil în două culori: Anthracite Scais Opaco și Albastru Garda iar prețul de bază este de 2.590 euro.

Agility R16 50 4T Plus

Agility R16 50 4T Plus vine în completarea ofertei de scutere cu jante de 16 țoli.

Acesta reprezintă modelul urban prin excelență si confirmă toate caracteristicile designului, practicabilitatea, performanța, economia si confortul familiei Agility, dar cu atat de mult dispune de caracteristici premium, precum noul motor în 4 timpi alimentat cu injecție electronică în conformitate cu normele Euro 4 și elementele în aceeași culoare cu cadrul.

Agility 50 R16 4T Plus este soluția Kymco pentru cei care doresc un scooter confortabil, sigur și agil, capabil să se deplaseze rapid în trafic, oferind confort maxim cu costuri de întreținere extrem de competitive. Elaporarea atentă a proiectului și studiul atent al eficienței combustiei fac ca acest motor să fie deosebit de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și protejării mediului. Cu doar un litru de benzină se poate parcurge peste 43 km.

Acest model este disponibil în două culori (Anthracite Scais Opac și Gri Dossena) la prețul de bază de 2.090 euro.

Like 50 4T

Pentru cei mai conservatori soluția este Like 50 4T.

Ușor de recunoscut ca întotdeauna, modelul a fost complet înnoit pentru a fi mai relaxat de condus în traficul urban de zi cu zi. Motorul în 4 timpi din dotare este mai puternic și mai silențios, dispune de alimentare cu injecție electronică și respectă normrle de poluare Euro 4. Manevrabilitatea a fost de asemenea îmbunătățită, datorită unui șasiu complet nou, cu cadru dublu, suspensii noi și repoziționarea rezervorului, acum mai centrală. Capacitate sporită inclusive pentru compartimentul de sun șa în care poate intra inclusiv o cască și este accesibil acum cu cheia. Modelul beneficiază acum de sistem de frânare cu disc în față și tambur în spate și este disponibil în trei culori: Anthracite Scais Opac, Alb Ice și Albastruu Grada. Prețul de bază este de 2.390 euro.

Agility 50 R12

Agility 50 R12 este cel mai vândut model de scuter al gamei Kymco iar acum este propulsat de genialul motor în 4 timpi, Euro 4, cu o capacitate de 50 cmc și răcit cu aer.

Consumul mai mic de 1litru/43 km se datorează în primul rând ingeniosului carburator electronic ECS. Modelul dispune acum de jante din aliaj de 12 țoli, frâne cu disc pe față și confort sporit grație unei șa de concepție nouă și ghidonul superior. În același timp, compartimentul de sub șa a fost majorat.

Stilul este unul esențial și minimalist, care se distinge acum prin noile benzi de protecție rezistente la zgârieturi. Modelul este unul robust și multifuncțional destinat în special unor clienți tineri și dinamici. Cel mai mic model din gama are un preț de bază de 1.790 euro și este oferit în culoarea Negru Maggiore.

Foto: Kymco

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...