Home Noutati moto Noul Royal Enfield Bullet Trials va putea fi comandat din august
Noutati moto

Noul Royal Enfield Bullet Trials va putea fi comandat din august

41


Noul model Royal Enfield Bullet Trials lansat de curând amintește de motocicletele de tip off-road britanice din anii ’50 și ’60 fiind realizat pe baza clasicului model Bullet. Acesta va fi disponibil la dealerii autorizați începând din luna august pentru un preț de bază de 5.400 euro.

Mulți dintre pasionații moto cu siguranță își amintesc de modelele britance de tip off road din anii ’50 și ’60 care au concurat în cursele de tip trial. Noul Royal Enfield Bullet Trials este de fapt, inspirat chiar din modelul moto Bullet care, din 1949 până în 1965, a concurat cu success în cursele de tip trial International Six Days Trials și este, de asemenea, un tribut adus campionului englez care l-a pilotat, englezul Johnny Brittain, care a decedat în martie anul trecut.

Plimbare pentru relaxare

Noul model nu a fost dezvoltat pentru a trece prin râuri și să atace terenuri noroioase precum cele din competițiile de tip trial ci pentru a fi utilizat în plimbări relaxante inclusiv pe unele drumuri neasfaltate. Baza modelului o reprezintă cea a binecunoscutului Bullet, cel mai clasic model de la Royal Enfields, propulsat de un motor monocindric de 500 cmc, răcit cu aer și care dezvoltă 27CP la 5.250 rpm.

În această nouă reeditare, care se îndreaptă spre tendința trendy scrambler, Bullet Trials se prezintă cu o șea tip monopost suport pentru bagaje unic și robust, pentru o personalitate estetică forte. Evacuarea poziționată sus, burduful de la brațul anterior, pneurile speciale, ghidonul cu bara transversală, elementele laterale și multe alte detalii amintesc de originea modelului off-road de acum mai bine jumătate de secol.

Va fi disponibil din august începând de la 5.400 de euro

Motocicleta va fi disponibilă la dealerii autorizați ai brand-ului britanic începând din august 2019 la un preț de bază de 5.400 de euro iar pentru clienții pretențioși, Royal Enfield, oferă posibilitatea personalizării modelului. Printre accesoriile concepute special pentru acest model sunt protecția motorului și grila de protecție a farurilor.

Foto: Royal Enfield

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Romaniacs 2024 MotorXpert
Competitii motoNoutati moto

Mai sunt câteva zile până la startul Romaniacs 2024

La cea de-a 21-a ediție a competiției recunoscută drept cel mai dificil...

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...