Home Noutati moto Noul Royal Enfield Bullet Trials va putea fi comandat din august
Noutati moto

Noul Royal Enfield Bullet Trials va putea fi comandat din august

13


Noul model Royal Enfield Bullet Trials lansat de curând amintește de motocicletele de tip off-road britanice din anii ’50 și ’60 fiind realizat pe baza clasicului model Bullet. Acesta va fi disponibil la dealerii autorizați începând din luna august pentru un preț de bază de 5.400 euro.

Mulți dintre pasionații moto cu siguranță își amintesc de modelele britance de tip off road din anii ’50 și ’60 care au concurat în cursele de tip trial. Noul Royal Enfield Bullet Trials este de fapt, inspirat chiar din modelul moto Bullet care, din 1949 până în 1965, a concurat cu success în cursele de tip trial International Six Days Trials și este, de asemenea, un tribut adus campionului englez care l-a pilotat, englezul Johnny Brittain, care a decedat în martie anul trecut.

Plimbare pentru relaxare

Noul model nu a fost dezvoltat pentru a trece prin râuri și să atace terenuri noroioase precum cele din competițiile de tip trial ci pentru a fi utilizat în plimbări relaxante inclusiv pe unele drumuri neasfaltate. Baza modelului o reprezintă cea a binecunoscutului Bullet, cel mai clasic model de la Royal Enfields, propulsat de un motor monocindric de 500 cmc, răcit cu aer și care dezvoltă 27CP la 5.250 rpm.

În această nouă reeditare, care se îndreaptă spre tendința trendy scrambler, Bullet Trials se prezintă cu o șea tip monopost suport pentru bagaje unic și robust, pentru o personalitate estetică forte. Evacuarea poziționată sus, burduful de la brațul anterior, pneurile speciale, ghidonul cu bara transversală, elementele laterale și multe alte detalii amintesc de originea modelului off-road de acum mai bine jumătate de secol.

Va fi disponibil din august începând de la 5.400 de euro

Motocicleta va fi disponibilă la dealerii autorizați ai brand-ului britanic începând din august 2019 la un preț de bază de 5.400 de euro iar pentru clienții pretențioși, Royal Enfield, oferă posibilitatea personalizării modelului. Printre accesoriile concepute special pentru acest model sunt protecția motorului și grila de protecție a farurilor.

Foto: Royal Enfield

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...