Concept Store – Royal Enfield

Primul magazin de tip ″Concept Store″ cu un singur brand s-a deschis de curând în Italia. Acesta este situat în Sesto San Giovanni în apropiere de Milano, și este legat de numele unui brand foarte experimentat.

„Pure motorcycling” reprezintă o nouă expresie folosită din ce în ce mai des în Sesto S. Giovanni după conferința de presă din Milano realizată la inceputul lunii care a prezentat primul concept store Royal Enfield cu un singur brand din Italia. „Pure motorcycling” reprezintă stilul pur britanic de unde Royal Enfield își are rădăcinile, într-o poveste care a început în 1901 și în care puteți vedea în fiecare obiect al acestui magazin începând de la cască și până la motocicletă, că nostalgia este prezentă mai mult ca oricând.

Italia, o piață importantă

„Suntem într-o fază de creștere puternică pe piețele internaționale și angajamentul actual al Royal Enfield este de a susține și de a spori acest impuls, în conformitate cu obiectivul nostru de a ne poziționa ca lider în segmentul motocicletelor de dimensiuni medii (250-750 cc ) – a declarat Arun Gopal, Business Head International Markets (EMEA) de la Royal Enfield. Italia a fost întotdeauna o piață importantă pentru Royal Enfield și suntem încântați să inaugurăm un nou ″capitol″ al acestei creșteri prin inaugurarea magazinului de tip Concept Store. Imaginea motocicletelor noastre de-a lungul timpului a fost menținută fiind considerate simpliste din punct de vedere conceptual, evocatoare și distractive și suntem încrezători în capacitatea de a cuceri noi clienți cu ideea noastră de motocicletă pură în armonie cu drumul ” a ținut să mai precizeze Arun Gopal.

Pogliani Moto este partenerul

Compania Valentino Motor Company, distribuitor oficial Royal Enfield din Italia, a identificat compania Pogliani Moto ca partener ideal pentru a găzdui primul magazin de tip Concept Store din Italia în care pasionații mărcii și chiar entuziaștii moto pot pătrunde în lumea fascinantă a brand-ului Royal Enfield.

„Suntem foarte mândri de activitatea desfășurată cu Royal Enfield în ultimii 3 ani  iar deschiderea primului magazin Concept Store care se alătură celor 71 de dealeri oficiali multi-brand din Italia, reprezintă pas important în strategia de poziționare și loialitate față de pasionații de brandului, dar este doar începutul ” – a precizat Tommaso Valentino, CEO al companiei Valentino Motor Company.

Foto: Rotal Enfield Italia

 

 

Adaugati comentariu