Home Noutati moto KTM RC intră în 2024 cu noi culori
Noutati moto

KTM RC intră în 2024 cu noi culori

106


 KTM –  Micile motociclete sport ale producătorului austriac primesc o schimbare de look pentru sezonul următor și sunt inspirate de surorile lor mai mari și de motocicletele de Grand Prix. Iată care sunt detaliile

În ajunul noului sezon, KTM prezintă gama 2024 de motociclete sport RC de mici dimensiuni, în cilindreele 125 și 390. Noile motociclete nu se schimbă în ceea ce privește specificațiile tehnice, dar prezintă noi combinații de culori care le diferențiază de trecut și, dimpotrivă, le apropie de modelele de cilindree mai mare ale producătorului din Mattighofen, inspirându-se din RC 8C, Superduke 1390 și RC16 Grand Prix racers.

Modelul de top al familiei, 390, va fi disponibil în două variante: una portocalie/albastră și cealaltă portocalie/neagră, ambele cu un cadru vopsit în portocaliu, doar că cea de-a doua va avea și jante portocalii. Inima lui KTM RC 390 este întotdeauna monocilindrul de 373 cc cu 44 de cai putere, deci compatibil categoriei A2, și cutia de viteze cu 6 trepte; cadrul este un spalier din oțel combinat cu furca WP 43 și amortizor tot WP. Prețul de listă este de 7.250 de euro.

Aceleași culori noi și pentru cea mai mică, cea de 125 cc, care poate fi condusă, bineînțeles, la 16 ani și cu permis A1. Și pentru ea, combinațiile vor fi portocaliu/negru și portocaliu/albastru, dar în acest caz cadrele și jantele vor fi întotdeauna negre, flancate de un carenaj din plexiglas fumuriu. Cu o de 15 cai putere pentru o greutate pană de 132 de kg fără lichide, totul la un preț de 6.180 de euro.

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...