Home Noutati moto Ktm intră în 2023 cu noi variante de culori
Noutati motoPrezentare

Ktm intră în 2023 cu noi variante de culori

0


KTM introduce o grafică și actualizări de culoare pe anumite modele KTM 200 DUKE, KTM 390 DUKE și KTM RC 390 pentru a completa gama 2023 KTM STREET, oferind piloților șansa de a găsi o motocicletă care să se potrivească cu adevăratele lor culori și spiritul KTM READY TO RACE.

KTM intră în noul an cu o gamă mai rapidă ca niciodată de motociclete DUKE, care acoperă întregul spectru de motociclete street și se adresează tuturor piloților. Ca motocicletă entry-level, KTM oferă  KTM 200 DUKE și KTM 390 DUKE Naked. Aceste modele ușoare, dar destul de puternice, includ un design nou pentru a le evidentia stilul agresiv, pe măsură ce intrăm mai adânc în gama 2023, cu reintroducerea modelului KTM 790 DUKE, îndrăznețul KTM 890 DUKE R și gama BEASTS, și anume KTM 1290 SUPER DUKE R EVO și KTM 1290 SUPER DUKE GT, toate lansate în noiembrie 2022.

Aceste incredibile Naked-uri sunt totuși marginalizate de impresionanta armă Supersport de nouă generație, KTM RC 390, care revine în 2023 în două variante atrăgătoare, una în noul portocaliu GP și cealaltă în îndrăgitul portocaliu și albastru, cu nuanțe care se inspiră de la echipele de Grand Prix.

KTM Duke 200

Datorită motorului său ultraușor și jucăuș, cu un singur cilindru de 199,5 cmc, înălțimii reduse a șezutului de 805 mm  și ADN-ului inspirat de BEAST, Duke 200 nu oferă nimic mai puțin decât o călătorie antrenantă într-un pachet accesibil. Stilul agresiv al modelului  este evidențiat de o nouă variantă de culoare gri și portocaliu, cu un subcadru negru și o codiță portocalie. Modelul îndrăgit portocaliu și negru, bineînțeles, va reveni și pentru 2023. Ambele modele ies în evidență cu jante portocalii izbitoare.

KTM Duke 390

Cu un motor DOHC de 373,2 cmc, cu o suspensie față și spate WP APEX și cu o tehnologie completă READY TO RACE, inclusiv un ambreiaj cu alunecare PASC, frâne BYBRE, ABS BOSCH cu ABS standard Supermoto și afișaj TFT. Racheta urbană primește două noi actualizări de culoare, cu o opțiune de portocaliu și albastru/gri, precum și un negru și un gri invizibil care adaugă o umbră mai întunecată și mai sinistră pe străzi.

KTM RC 390

Nu există nicio îndoială că cea mai recentă generație a modelului  RC 390 ia în serios READY TO RACE, cu un cadru complet din crom, un subcadru cu șuruburi, o ergonomie derivată din GP și caracteristici electronice care nu se regăsesc pe multe modele Supersort de dimensiuni medii. Ducând-o în vârful clasei și pe podium, motorul compact, dar puternic, suspensia WP APEX reglabilă , inclusiv controlul tracțiunii motocicletei sensibil la unghiul de înclinare (3D) și BOSCH ABS cu SUPERMOTO ABS, oferă acreditări de curse cu adevărat reale, alături de manevrabilitatea de zi cu zi. Acest model iubitor de circuit, pregătit pentru naveta zilnică, primește tratamentul KTM Orange prin introducerea variantei de culoare GP Orange.

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...