Indian Roadmaster Elite în varianta îmbunătățită pentru 2020

Compania americană a lansat de curând versiunea îmbunătățită a modelului său din clasa maxi tourer echipată cu motorul de 1.890 cmc.

Compania americană a lansat de curând versiunea îmbunătățită a modelului său din clasa maxi tourer echipată cu motorul de 1.890 cmc.

Versiunea pentru anul 2020 a modelului Roadmaster Elite de la Indian este echipată cu motorul Thunderstroke 116 (1.890 cmc) care dispune acum de o nouă distribuție și care permite acum atingerea unui cuplu maxim de 168 Nm.

Pe lângă cunoscutele caracteristici ale motorului cu cele trei moduri diferite de setare, acesta dispune acum de sistemul care dezactivează automat un cilindru la regimuri de turație redusă pentru reducerea consumului de combustibil.

Noutăți în gama modelelor Indian pentru anul 2020

Noua versiune Indian Roadmaster Elite 2020 oferă pasagerilor un spațiu util în comartimentele laterale majorat la 140 dmc și în plus spațiu pentru depozitarea a două căști.

Însă cea mai importantă noutate a modelului maxi tourer american o reprezintă Indian Motorcycle Ride Command – display-ul de 7 inch care gestionează dispozitivele multimedia ale motocicletei, conectivitatea Bluetooth, sistemul de navigație și aplicațiile conectate, precum și parametrii vitali ai motocicletei.

Operațiunea de vopsire a fiecărui exemplar Indian Roadmaster Elite necesită un număr total de 30 de ore, la care trebuie adăugate retușurile realizate manual.

Foto: Indian

Adaugati comentariu