Ultimele noutăți în gama modelelor Indian pentru 2020

Producătorul american Indian, va introduce începând din 2020 noul motor Thunder Stroke de 1.900 cmc pe cea mai mare parte a modelelor din gama sa.

Compania de pestea ocean, a anunțat de curând noutățile din gama sa pentru anul 2020. Printre acestea se remarcă în primul rând introducerea noului motor maxi Thunder Stroke de 116 cubic inch(1.901 cmc) pe unele modele ale gamei. Noul motor care oferă un cuplu de 168 Nm va debuta pe modelele: Springfield Dark Horse, Chieftain, Chieftain Dark Horse, Chieftain Limited, Chieftain Elite, Roadmaster și Roadmaster Dark Horse.

O altă noutate importantă este reprezentată de Ride Command, un display de 7 inci care permite accesarea rapidă, mulțumită noului procesor adoptat, de un infotainment de primă clasă, cu: muzică, indicații pentru trafic și indicații meteo.

Modelele Chief Dark Horse și Chief Vintage vor fi realizate pe același cadru cu cel de la modelele Springfield și Springfield Dark Horse. Aceste modele vor fi acum mai ușor de manevrat, iar suspensia din spate a modelului Chief va fi reglabilă. Springfield și Chief Dark Horse vor beneficia de asemenea de jante față de 17 inch.

Alături de aceste noutăți, modelele echipate cu noul motor Thunder Stroke 116 cubic inch (1.901 cmc) vor beneficia de o nouă gamă de culori:

Chieftain: Titanium Smoke

Chieftain Dark Horse: Thunder Black Smoke; Ruby Smoke; Titanium Smoke

Chieftain Limited: Thunder Black Pearl; Radar Blue; Thunder Black Pearl with graphics package

Chieftain Elite: Thunder Black Vivid Crystal over Wildfire Red Candy

Springfield Dark Horse: Thunder Black Smoke; Sagebrush Smoke; White Smoke

Roadmaster: Thunder Black; Burgundy Metallic; Pearl White over Titanium Metallic with black pinstripe; Titanium Smoke over Thunder Black Smoke with silver pinstripe

Roadmaster Dark Horse: Thunder Black Smoke; White Smoke; Ruby Smoke

În același timp pentru modelele echipate cu motorul Thunder Stroke 111 cubi inch (1.819 cmc) sunt disponibile noi variante de culori:

Chief Dark Horse: Thunder Black Smoke

Chief Vintage: Thunder Black; Willow Green over Ivory Cream

Chieftain Classic: Thunder Black

Springfield: Thunder Black; Burgundy Metallic over Titanium Metallic

Foto: Indian

 

 

 

 

Adaugati comentariu