Home Noutati moto Husqvarna Svartpilen 701 Style la comercializare
Noutati moto

Husqvarna Svartpilen 701 Style la comercializare

17


Prezentată cu ocazia lansării modelului Svartpilen 701 de la sfârșitul lunii martie, ediția specială Style va fi în curând disponibilă la vânzare.

În ultimul timp producătorul scandinav s-a axat pe realizarea unor noi concepte de design care ulterior le-a transformat în unele modele sau versiuni de serie. Cea mai recentă adăugare în gama sa reprezintă o evoluție a modelului Svartpilen 701 concretizată în versiunea specială denumită Svartpilen 701 Style care se dorește a fi o dezvoltare stilistică a modelului standard.

Versiunea Svartpilen 701 Style inaugurează o serie de „Special Edition” viitoare, derivate din modelul Svartpilen, prin adăugarea unui mix de soluții premium tehnice și estetice. Dintre diferitele soluții testate în timpul fazei de proiectare, culoarea bronz a avut un atât de mare impact încât s-a luat decizia să fie introdusă în producția de serie. Culorile argintiu opac și argintiu metalic consolidau planul inițial pentru a face cu acest model o ediție specială, cu sprijinul grafic care combină într-un mod creativ versiunile de serie ale modelului Svartpilen 701 cu cele ale conceptului Svartpilen 701 prezentat la EICMA 2017. De asemenea au fost adăugate elemente cum ar fi oglinzile montate la capetele manșelor, care fac ca linia generală să fie mai joasă și mai curată, făcând-o puțin mai agresivă. Jantele cu spițe sunt un element de nivel înalt care oferă motocicletei un aspect mai dur, în timp ce pedalierul realizate cu CNC oferă o notă suplimentară de calitate premium și atenție la detalii. Elementele din aluminiu au fost introduse pe rezervor pentru a completa această execuție de înaltă calitate și care în același timp, oferă protecția rezervorului.

Svartpilen 701 Style va fi disponibilă în a doua jumătate a lunii mai la toți dealerii autorizați Husqvarna Motorcycles, la un preț de 10.850 euro.

Foto: Husqvarna

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...