Home Noutati moto Suzuki pregătește revenirea modelului DR Big
Noutati moto

Suzuki pregătește revenirea modelului DR Big

1


De curând au fost observate prin traficul urban al unor orașe italiene două exemplare camuflate ale viitorului model din clasa crossover al producătorului japonez Suzuki și care probabil va purta numele unui model iconic ai anilor ’80.

După modelul Katana, Suzuki este gata sa reînvie una dintre modelele sale cele mai celebre, și anume aceea a lui DR Big. Noul model crossover al producătorului din Hamamatsu, care se află în testele finale conform fotografiilor spion surprinse cu două exemplare camuflate, ar fi gata să-și facă debutul la EICMA 2019 și să ajungă la comercializare în câteva luni.

Mai mult off road decât pe stradă

Este vorba de un model pentru utilizare mai mult în off-road comparativ cu modelul V-Strom 1000, după cum se poate intui din fotografia surprinsă a exemplarelor camuflate care au jante de 21 țoli pe față iar ca motorizare va fi propusă o unitate cu doi cilindri de 1.073 cmc cu toate că modelul DR Big din anii ’80 avea în dotare o unitate cu un singur cilindru. Ca un tribut adus modelului din anii ’80, noul DR Big va avea o parte frontală înclinată în formă de  cioc, un element estetic personalizat pe de o parte iar pe de altă parte, funcțional pentru utilizarea în off-road.

Un scurt istoric despre DR Big

Modelul DR 600 a fost lansat în anul 1985 și a fost urmat apoi de modelele succesoare DR 750S și DR 800S Big care au ieșit din fabricație în 1999. Ultimul DR 800S Big avea echipat un motor cu un cilindru de 779 cmc care dezvolta o putere maximă de 54 CP la 6.600 rpm și un cuplu maxim de 59 Nm la 5400 rpm.

Foto: Suzuki; Dueruote 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...