Home Noutati moto Husqvarna FS 450 Supermoto în varianta 2024: ce trebuie să ştii despre ea
Noutati moto

Husqvarna FS 450 Supermoto în varianta 2024: ce trebuie să ştii despre ea

51
2024 Husqvarna FS450 Supermoto


Husqvarna FS 450 Supermoto a fost actualizat pentru generaţia 2024.

Modelul a primit un motor actualizat pentru 2023, sub forma unui monocilindru de 450 cmc cu o singură axă cu came. Propulsorul recent actualizat este acompaniat de diverse noutăţi aplicate gamei.

Prima dintre schimbări este o nouă grafică, ce îmbină gri, galben şi alb pentru un aspect dinamic. Şaua are o husă complet nouă, realizată special pentru a reduce alunecarea riderului. Respectiva husă este gri şi se potriveşte cu noul design al acestui model.

În materie de suspensie, avem o furcă faţă XACT de 48 mm de la WP, echipată cu tehnologia AER, precum şi un amortizor spate tot XACT, tot de la WP, ce vine cu un sistem de reglare fără unelte şi cu un piston optimizat pentru un comportament cât mai bun.

Suspensia faţă are o cursă de 285 de milimetri, în timp ce suspensia spate are o cursă de 266 de milimetri, pe când garda la sol este de 281 de milimetri. Ambele roţi prezintă frâne Brembo cu discuri, de 310 mm diametru pe faţă şi de 220 milimetri pe spate.

Transmisia acestui model Husqvarna are cinci trepte şi prezintă un ambreiaj cu funcţie antihopping de la Suter, alături de un sistem hidraulic de la Brembo. După cum ştiţi deja, vorbim despre un propulsor monocilindric, ce are un alezaj de 95 de milimetri şi o cursă de 63.4 milimetri.

Pe ghidon, riderul va găsi butoane pentru comanda sistemului Launch Control, reglaj al sistemului de control al tracţiunii şi un comutator de schimbat între modurile de rulare.

2024 Husqvarna FS450 Supermoto 2024 Husqvarna FS450 Supermoto 2024 Husqvarna FS450 Supermoto 2024 Husqvarna FS450 Supermoto 2024 Husqvarna FS450 Supermoto 2024 Husqvarna FS450 Supermoto 2024 Husqvarna FS450 Supermoto

Autor
Sebastian Toma

Redactor șef MotorXpert. Jurnalist auto cu 15 ani de experiență, atât în online, cât și în print. A activat la publicații auto precum Automarket, autoevolution, Auto Bild România și 4×4 Adventure. A făcut parte și din proiectul Cavaleria, unde a realizat clipuri video pe YouTube și Instagram. Cariera sa l-a purtat și la publicații redactate exclusiv în limba engleză. Pasionat de tot ce se mișcă și are motor de când era copil, a reușit să transforme pasiunea vieții sale în meserie. Pe lângă pasiunea pentru automobile și motociclete, Sebastian apreciază în mod deosebit sportul cu motor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...