Home Noutati moto Harley-Davidson noutățile pentru 2020
Noutati moto

Harley-Davidson noutățile pentru 2020

32


În timpul verii, Harley-Davidson își păstrează tradiția și dezvăluie primele noutăți. Alături de motocicleta electrică LiveWire va debuta un nou Low Rider S, Road Glide Limited precum și CVO Tri Glide care extinde familia CVO. Dar noutatea absolută o constituie introducerea sistemului de control al tracțiunii.

Conform tradiției, în plină vară, producătorul american Harley-Davidson dezvăluie primele sale noutăți pentru anul 2020 alături de motocicleta cu propulsie electrică LiveWire cu care au fost deja realizate primele teste.

Hai să începem prezentarea în ordine. Primul model lansat va fi noul Harley-Davidson Low Rider S, urmat de Road Glide Limited și noul CVO Tri Glide. Pe lângă acestea va fi introdus și noul sistem de controlul al tracțiunii Reflex Defensive Rider Systems (RDRS) în combinație cu ABS-ul și serviciul HD Connect pentru a conecta motocicleta la smartphone prin intermediul APP.

Low Rider S – performanțe și stil

Noul Low Rider S adoptă un șasiu Softail, are echipat motorul Milwaukee-Eight 114 și beneficiază de o suspensie optimizată pentru o conducere sportivă. În completarea noului stil adoptat de Low Rider S au fost implementate un ghidon înălțat, o cupolă de dimensiuni mai reduse, o șa dintr-o singură bucată și finisaje cu nuanțe întunecate.

Road Glide Limited este noutatea din clasa Touring

Noul Road Glide Limited înlocuiește modelul Road Glide Ultra și oferă noi caracteristici premium pentru clasa luxury-touring, incluzând decorațiuni pinstriping, carenaj interior lucios, mânere încălzite, jante Slicer II Contrast Bright, rezervor de concepție nouă, medalioane pentru aparătorile față și spate. Modelul Road Glide Limited este o necesitate pentru călătoriile pe distanțe lungi, elementele specifice fiind carenajul aerodinamic în stil „nas de rechin” și priza de aer Split Stream, care limitează curenții de aer asupra motociclistului. Motorul este cunoscutul Milwaukee-Eight 114, în timp ce farurile duble LED Daymaker oferă o vizibilitate excepțională pe timp de noapte.

Suspensia Premium Touring include include un amortizor reglabil pentru o plimbare lină și sigură. Frânele Reflex în combianație cu ABS oferă performanțe de frânare sigure. Pe lângă acestea nu lipsește sistemul de infotainment Boom! Box GTS cu touchscreen color.

Noua opțiune Black Finish oferă noilor modele Ultra Limited și Road Glide Limited oferă un aspect fascinant și exclusiv direct din fabrică. Pachetul cu finisaj negru include: jantele din aluminiu Slicer II, rezervorul de combustibil, apărătoarele față și spate, medalioane de protecție, motorul, portbagajul din spate și suportul posterior Tour-Pak, consolele, platforme, ghidonul, pârghiile, oglinzile și suportul de susținere pentru picioare, farurile LED Daymaker, comenzile de reglare și lumini de ceață LED (doar Ultra Limited).

Sistemele H-D Connect și Reflex Defensive Rider Systems

Noua tehnologie H-D Connect conectează motociclistul la motocicleta sa Harley-Davidson prin intermediul smartphone-ului, folosind cea mai recentă versiune a aplicației Harley-Davidson. Serviciul H-D Connect vă permite conectarea de la distanță la motocicletă și vizualizarea informațiileâor cheie despre starea vehiculului. De asemenea, oferă proprietarului securitatea de a putea monitoriza de la distanță motocicleta și include alerte de modificare a aplicației H-D® și asistență în cazul în care vehiculul este furat.

Însă adevărata noutate este că, în sfârșit, sistemul de controlul al tracțiunii, încorporat într-un sistem numit Reflex Defensive Rider Systems (RDRS) beneficiază de o nouă tehnologie proiectată pentru optimizarea performanțelor motocicletei în timpul accelerarației, decelerației și frânării, combinând controlul electronic al frânei și gestionarea cuplului motor. RDRS este furnizat standard la modelele 2020: LiveWire, CVO, Road King Special, Street Glide Special, Road Glide Special, Ultra Limited și Road Glide Limited.

CVO referința stilului și designului Harley-Davidson

Noul model CVO Tri Glide se alătură modelelor CVO Limited și CVO Street Glide din portofoliul de motociclete de producție limitată și super premium CVO (Custom Vehicle Operations) pentru 2020.

Foto: Harley Davidson

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...