Harley-Davidson Electra Glide Standard – întoarcerea la tradiție

Fără infotainment la bord, dar cu motorul Milwaukee Eight 107 și o mulțime de dotări electronice, combinate cu un nume iconic, așa se prezintă noul model din clasa Touring al producătorului american Harley-Davidson.

Noul Electra Glide Standard de la Harley-Davidson este un model Touring pur, unde infotainmentul de la bord a fost înlăturat în mod deliberat, astfel încât motociclistul să se poată bucura pe deplin în timpul călătoriei. Acesta este noul standard Electra Glide de la Harley-Davidson. Având în dotare motorul Milwaukee-Eight 107, noul model se dorește a fi un tribut adus experienței autentice a modelelor ​​Harley-Davidson de tipul celor Touring.

Modelul Electra Glide standard oferă detaliile tradiționale de design de la Harley-Davidson, cum sunt elementele laterale de tip batwing, borsetele laterale și jantele realizate din aluminiu. Detaliile de design cromate de mare impact oferă o combinație excelentă cu elementele perfect lustruite și componentele de culoare negră.

Electra Glide Standard oferă toată tehnologia necesară unui condus și o manevrabilitate conforme cu tradiția categoriei Touring de la Harley-Davidson, cum ar fi cruise control-ul electronic, amortizoarele spate reglabile manual, furca față de 49 mm cu suspensie dublă și frâne Brembo Reflex cu ABS. Modelul Electra Glide Standard este oferit în exclusivitate având culoarea negru Vivid iar prețul de bază pornește de la 25.400 de euro.

Foto: Harley-Davidson

Adaugati comentariu