Home Prezentare GLE Coupé: Pachete de dotări disponibile pentru confort
Prezentare

GLE Coupé: Pachete de dotări disponibile pentru confort

2
GLE Coupé


Noul GLE Coupé este unul din cele mai căutate modele de la Mercedes, datorită dotărilor excepționale de confort.

Pachetele cu care este prevăzut modelul Mercedes GLE Coupe oferă starea de bine și relaxare necesare la volan, cu ajutorul unor sisteme de climatizare, încălzire, ionizare și purificare a aerului, confort acustic. Chiar și stresul unor parcări dificile este ușor înlăturat grație pachetului pentru asistență cu camera video 360 grade.

În reprezentanțele din Arad, Sibiu, Suceava, Timișoara sau Deva, Auto Schunn Romania este dealer partener autorizat Mercedes-Benz și aici poți afla informații despre dotările pentru confort, de care beneficiază cele mai noi modele Mercedes.

Pachetul ENERGIZING

Destinat confortului, acest pachet de dotări opționale este menit să trezească simțurile. Cele mai inovatoare idei prind viață din componentele acestui pachet. Programele de confort Energizing te ajută să îți menții starea de bine la volan, să fii mereu gata de aventură. Prospețime, vitalitate, exerciții fizice în starea de staționare, cu tutoriale dedicate relaxării mușchilor, toate sunt potrivite pentru confortul celui ce folosește noul GLE. Iluminarea ambientală și odorizarea sau ionizarea în interiorul mașinii contribuie la gradul de confort.

Pachetul ENERGIZING Plus

Un alt pachet unic Energizing Plus completează nevoia de confort ducând-o la cel mai înalt nivel. Echipări Premium sunt destinate unei experiențe revitalizante și reconfortante la bordul noului GLE Coupé. Starea de bine va transforma orice voiaj într-o încântare pentru simțuri. Căldura, bucuria, confortul alături de starea de prospețime și vitalitate sunt oferite de Pachetul Energizing Plus.  Sugestiile de exerciții fizice te păstrează în formă. Promovarea unei vieți sănătoase și mișcarea necesară celor sedentari este mereu o preocupare pentru proiectanții de la Mercedes.

O preselecție inteligentă  a programelor de confort adaptează nevoile șoferului la condițiile meteo și de trafic. Climatizarea, scaunele încălzite, pachetul termic adaptat după preferințe, creează un nou concept de confort în interiorul noului tău Mercedes.

Pachetul AIR-BALANCE

Pachetul Air Balance de la Mercedes oferă în interiorul mașinii o gamă variată de parfumuri  seducătoare. Aromele exclusiviste sunt destinate celor care vor un strop de originalitate exprimată olfactiv. Un aer proaspăt, ionizat, un parfum de calitate vor îmbunătăți atmosfera la bordul noului GLE Coupé.

Pachet termic tip confort

Confortul termic este esențial, pentru călătoriile lungi pe vreme de iarnă. Atmosfera plăcută în interiorul mașinii este creată de o temperatură reglabilă, care te înconjoară din zona scaunelor, cotierelor, a consolei centrale și chiar de la interiorul ușilor din față. Scaunele încălzite sunt mereu apreciate de șoferi și de pasageri.

Pachet confort acustic

Pachetul de confort acustic asigură izolarea fonică perfectă pentru o călătorie comodă, fără zgomote supărătoare. Reducerea nivelului de zgomot permite șoferului și pasagerilor să discute în timpul călătoriei, să asculte muzică sau să se bucure de relaxarea unei călătorii silențioase. Lipsa stresului și atmosfera liniștită ajută la o mai bună concentrare, pentru un drum cât mai plăcut.

Pachet parcare cu cameră video de 360°

O parcare relaxată și sigură înseamnă pentru mulți șoferi timp economisit. Noul GLE Coupe oferă combinația perfectă dintre asistentul activ la parcare și camera video de 360°. Sistemul te ajută să cauți eficient un loc de parcare, te sprijină în efectuarea celor mai dificile manevre . Confortul vizual oferit  de camera video 360° este de un real folos, oferind inclusiv  viziune panoramică aeriană . Asistența Parktronic este cea mai bună modalitate de a înlătura stresul cotidian al parcărilor în locuri înguste și incomode.

Camerele video 360° dotate cu infraroșu sunt conectate  în grila radiatorului, în mânerul de deblocare al hayonului, dar și în carcasele oglinzilor exterioare. Panorama obținută ajută la observarea activă a tuturor laturilor autovehiculului. Dotarea cu senzori cu ultrasunete, în barele față-spate previne orice accident de contact în misiunile dificile și manevrele în spații restrânse.

Intra pe site-ul auto-schunn.ro, selecteaza modelul dorit și te poți bucura de noua ta mașina Mercedes-Benz cu livrare imediata direct din showroom.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati motoPrezentareRide test

Yamaha XSR 125- Micul heritage

Echipată cu cea mai mică cilindree din gama Yamaha, XSR 125 aduce ...

Noutati motoPrezentareRide test

Sym ADX 125: cu scuterul pe coclauri?

„SUV-ul” de la Sym luptă pentru coroana scuterelor ADV din gama de...

PrezentareRide test

Honda PCX 125: Eleganță, Eficiență și Confort

Niciodată nu mi-a plăcut traficul, drept urmare mă deplasez doar pe motocicletă...