Home Utile Ce înseamnă 50 de ani de experienţă în domeniul căştilor moto?
Utile

Ce înseamnă 50 de ani de experienţă în domeniul căştilor moto?

1
Căşti de protecţie


Când vine vorba despre siguranţa ta în trafic, experienţa şi excelenţa îşi vor spune cuvântul, fiind criterii esenţiale pentru alegerea unor căşti de protecţie moto Nolan. Cele două branduri disponibile, Nolan şi X-Lite, şi calitatea superioară a produselor primează într-o piaţă cu numeroase opţiuni no name despre care nu se ştie nimic. Chiar dacă au preţuri mici, aceste căşti sunt de calitate slabă, nu îţi oferă nicio garanţie în trafic şi te pot costa viaţa.

Ai grijă de capul tău şi dotează-te cu o cască de protecţie garantată şi acreditată. Aceasta poate face în multe cazuri diferenţa dintre viaţă şi moarte!

Căşti de protecţie Nolan – de ce merită să le cumperi

În loc să îţi rişti viaţa la fiecare drum pe care îl faci cu motocicleta, mai bine investeşti într-o cască de protecţie care respectă normele de siguranţă şi este rezultatul a 50 de ani de experienţă, testări şi tradiţie! Viaţa are prioritate şi este nepreţuită, iar achiziţia unei căşti moto Nolan, firmă care şi-a început activitatea în 1972, este o achiziţie sigură şi inteligentă. Iată de ce merită să le cumperi:

Compania are 50 de ani vechime şi o experienţă vastă în domeniu, fiind apreciată în această nişă pentru atenţia la detalii şi calitatea superioară a produselor.

Este o companie care a sponsorizat de-a lungul timpului numeroase echipe la concursurile moto, iar căştile ei au primit rezultate şi feedbackuri remarcabile în diverse situaţii critice.

În prezent, Nolan produce toate căştile moto din Italia şi este cel mai mare producător din Europa.

Managementul firmei este orientat către excelenţă şi se adaptează continuu tendinţelor şi soluţiilor moderne. Astfel în prezent, Nolan produce o gamă variată de căşti din policarbonat (Nolan), dar şi căşti din fibră compozită de carbon (X-Lite) care corespund tuturor normelor şi reglementărilor în vigoare.

Căşti de protecţie Nolan – soluţia de încredere pentru motociclişti

Încă din 1972, când a fost înfiinţată, Nolan şi-a propus să ofere produse de calitate care să protejeze eficient motocicliştii. În prezent, după 50 de ani de experienţă, firma a ajuns să fie recunoscută la nivel global pentru standardele înalte de calitate şi atenţia la detalii de care dă dovadă.

Astfel, căştile de protecţie Nolan sau X-Lite sunt remarcabile prin design şi confort, dar, în primul rând, prin gradul crescut de protecţie pe care îl asigură motocicliştilor. An după an, firma şi-a construit brandul şi autoritatea, în prezent fiind unanim acceptată ca o prezenţă de încredere în lista firmelor care excelează la nivel internaţional în producerea căştilor de protecţie.

Căşti de protecţie Nolan – excelenţă Italiană la nivel global

Firma Nolangroup îşi bazează activitatea pe angajaţii săi, experienţa şi cunoştinţele lor fiind adevărate atuuri. Orientaţi constant către siguranţă, soluţii inovatoare şi calitate fără echivoc, cei 400 de oameni pe care îi are dau dovadă constant de pasiune şi dedicaţie şi îşi iau în fiecare clipă rolul în serios.

Dorinţa de a crea căşti moto fără cusur care, în cazuri extreme, să salveze viaţa purtătorului, dublată de abilitatea de a folosi tehnologiile inovatoare dar şi tradiţiile meşteşugăreşti, se reflectă în fiecare dintre produsele Nolan. Există departamente de Cercetare şi Dezvoltare, de Calitate şi Marketing şi toate îşi unesc eforturile, căutând permanent cele mai bune soluţii. Astfel, după 50 de ani, nu este de mirare că Nolan este renumită pentru căştile performante pe care le produce.

Menite să satisfacă chiar şi cele mai exigente cerinţe şi să facă diferenţa între viaţă şi moarte în cazurile extreme, aceste căşti, made în Italy, sunt achiziţii valoroase pentru orice motociclist care se respectă. Apreciate la nivel global, căştile Nolan salvează vieţi şi nu se dezmint niciodată!

Ce înseamnă 50 de ani de experienţă in căşti de protecţie

Cei 50 de ani de experienţă pe care Nolangroup i-a acumulat din 1972 şi până în prezent au în spate, în primul rând, eforturi considerabile îndreptate către cercetare şi dezvoltare. Când vine vorba despre conceptul Nolan şi excelenţa produselor ei, trebuie văzute echipele experimentate de cercetare şi dezvoltare care supervizează toate etapele, de la faza de proiectare până la cea de testare.

Ideile sunt îndelung verificate şi prind contur doar după sute de ore de studiu, fiind concretizate într-un prototip care combină inteligent tehnologiile avansate de proiectare computerizată cu metodele tradiţionale şi experienţa în domeniu. Următorul pas constă în proiectarea căştii şi realizarea unui prototip, de data aceasta, funcţional.

Povestea continua cu simularea funcţionarii produsului şi testarea lui în mod real, pe drumuri, piste de curse şi tuneluri de vânt. Astfel, se strâng informaţii valoroase care facilitează perfecţionarea şi finisarea produsului în cele mai mici detalii. Abia acum, când totul a fost riguros testat şi verificat, se va trece la producţia în masă!

Testare şi iar testare! 

Nolangroup este renumit pentru cele două laboratoare de testare pe care le deţine. Unul este certificat de Ministerul Transporturilor din Italia şi are în vedere îndeplinirea normelor şi a reglementărilor internaţionale în vigoare. Aici se realizează testele de impact dar şi cele optice şi de rezistenţă asupra vizierelor. Al doilea laborator de testare al firmei Nolangroup se ocupă de testele suplimentare, de stadiile de dezvoltare şi supervizarea producţiei zilnice şi de prelevarea de probe.

Căşti moto certificate

Datorită managementului orientat către calitate şi îmbunătăţirea continuă a proceselor de proiectare, producţie şi testare, Nolangroup are fabrici certificate ISO şi SG, acest lucru fiind o garanţie în plus pentru calitatea căştilor. Astfel, căştile moto de tip flip-up sau cross-over sunt garantate pentru protecţie eficientă şi ambele au fost omologate P/J pentru zona de protejare a bărbiei. De asemenea, Nolangroup are în vedere testarea rezistenţei mecanice prin protocoale suplimentare de testare de anduranţa.

Mai mult, Nolangroup se mândreşte cu faptul că toate produsele sale sunt testate de SHARP de la care au primit patru stele în plus. Ar mai trebui menţionat că toate căştile flip-up Nolan  au cel mai bun rating posibil pentru fiabilitatea sistemelor de blocare a bărbiei care rămâne complet închisă la oricare dintre cele 30 de impacturi posibile.

Fabricarea căştilor Nolan

Începând cu procurarea materiilor prime şi până la realizarea produsului final, Nolangroup gestionează cu atenţie fiecare etapă. Acest lucru stă în spatele evoluţiei companiei şi a menţinerii standardelor înalte de calitate. Dacă producţia carcasei exterioare a căştilor Nolan se realizează prin turnare prin injecţie a policarbonatului LEXANTM, cele X-Lite au în spate utilizarea ţesăturilor hibride din carbon şi sticlă sau aramid şi sticlă. În faza de turnare a învelişului se foloseşte şi o răşină termorezistentă care întăreşte şi leagă ţesăturile.

La Work Motors poţi găsi atât căşti Nolan cât şi X-Lite şi tot ce ai de făcut este să intri pe site şi să alegi modelul şi mărimea potrivită. Dacă ai nevoie de informaţii suplimentare, poţi să le soliciţi telefonic sau prin email.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

Utile

Alegerea setului de anvelope de vară

Alegerea setului de anvelope de vară. Deseori luna aprilie încă ne mai...

steaguri vela
Utile

Steaguri vela – top 3 avantaje pentru folosirea în cadrul evenimentelor în aer liber

Promovarea brandului tău este esențială pentru a crește vizibilitatea și a atrage...