GasGas a actualizat gamele TXT GP și Racing pentru generația 2024

GasGas a prezentat generaţia 2024 a două modele-cheie din gama sa de trial, iar motocicletele pot fi deja comandate în pregătire pentru sezonul următor.

Producătorul de origine spaniolă deţinut în prezent de KTM a actualizat anul trecut gama sa de motociclete de trial, dar asta nu îi opreşte pe cei de la GasGas să vină cu noutăţi. Comună pentru ambele modele, TXT GP şi TXT Racing, este nuanţa de roşu folosită de caroserie.

Modelul TXT GP este oferit în două variante de cilindree, 250 şi 300 cmc, iar ambele vin cu o nouă evacuare semnată Akrapovic, realizată din titan. Aceasta reduce masa totală cu 350 de grame, ceea ce va face aproape orice rider să se simtă vinovat pentru o masă copioasă de prânz în timpul competiţiei.

Potrivit GasGas, noua evacuare aduce un plus de putere între 2000 şi 7000 rpm, fără a menţiona creşterea procentuală a acesteia sau valoarea rezultată.

Actualizările nu se opresc la motorizări, deoarece amortizoarele Tech3 ale modelelor GasGas TXT GP, complet reglabile, primesc un rezervor mărit cu 25 procente, ceea ce le aduce mai mult ulei. Prin creşterea cantităţii de fluid, suspensiile pot face faţă unor obstacole întinse pe distanţe mai lungi fără a pierde din caracteristici.

Inginerii au modificat şi tija schimbătorului de viteze pentru a avea o dimensiune mai mică în vederea reducerii suprafeţelor pe care se poate depune noroi. Sistemul de frânare prezintă pe ambele roţi discuri aprobate de Federaţia Internaţională de Motociclism.

Între timp, gama TXT Racing este disponibilă în patru variante de cilindree: 125 cmc, 250 cmc, 280 cmc şi 300 cmc. Toate variantele au un cadru din oţel şi prezintă furci Tech complet reglabile. Cursa acestora este de 174.5 milimetri şi sunt posiible configuraţii personalizate pentru preîncărcare şi detentă.

Modelele TXT Racing sunt echipate cu ghidoane Neken şi manşoane Renthal, în timp ce comenzile hidraulice pentru ambreiaj şi frâne sunt de la Braktec. Rezultatul este o configuraţie care transmite rapid şi ergonomic comenzile riderului.

Toate cele şase variante ale generaţiei 2024 de motociclete GasGas TXT GP şi TXT Racing sunt disponibile pentru comandă la dealerii mărcii.

Adaugati comentariu