Moto Guzzi V7 Stone Corsa: iată ce aduce noua ediție specială a modelului

Italienii de la Moto Guzzi au derulat evenimentul lor anual de porți deschise la sediul lor, ocazie cu care au prezentat și o nouă motocicletă în gama V7, Stone Corsa.

Cel mai nou membru al familiei Moto Guzzi V7, Stone Corsa, este echipat tot cu motorul cu doi cilindri în V la 90 de grade, tot de 853 cmc și tot răcit cu aer. Varianta Stone Corsa vine cu o combinație de culori pentru a obține un aspect sportiv, menit să amintească de modelele de competiție ale mărcii.

Motorizarea nu a fost schimbată în niciun fel, iar același lucru poate fi spus despre celelalte caracteristici tehnice ale modelului. Așadar, avem 65 de cai-putere la 6800 rpm, respectiv 73 Nm la 5000 rpm. Moto Guzzi oferă și o limitare A2 de fabrică, la 35 kW (47 CP), ceea ce trebuie specificat la momentul comenzii sau înainte de livrare.

Suspensia este și ea neschimbată, la fel și frânele. Roata față are un disc de 320 mm și un etrier Brembo cu patru pistonașe, în timp ce roata spate are un disc de 260 mm și etrier cu două pistonașe. Masa în ordine de mers este 218 kilograme, iar rezervorul de carburant are o capacitate de 21 de litri, din care patru reprezintă rezerva.

Însă, există mai multe lemente care ne duc cu gândul la sportul cu motor. Spre exemplu, avem un capac al rezervorului de carburant realizat din aluminiu anodizat, oglinzi fixate în capetele de ghidon cu finisaj negru și alte mici asemenea detalii.

În comparație cu un V7 standard, varianta Stone Corsa vine cu o șa dedicată, o mască diferită pentru far, prinsă de un mic parbriz, precum și un element care acoperă locul pasagerului. Cel din urmă nu a fost eliminat, așa cum ar putea să pară de la capacul monopost.

Respectivul capac poate fi vopsit în culoarea caroseriei, deci ai aspect de monopost de la distanță, dar două locuri în realitate. Sigur, trebuie să și demontezi capacul ca să ai unde să așezi pasagerul, dar asta e altă poveste.

Din punct de vedere tehnologic, discutăm de iluminare cu LED față și spate, bord LCD, controlul tracțiunii, ABS pe două canale și respectarea normei Euro 5.

Prețul unui Moto Guzzi V7 Stone Corsa este de 9.999 de euro pe site-ul Moto Guzzi, deic cu fix 1000 de euro peste cel al unui V7 Stone, dar la fel ca un V7 Special Edition.

 

 

Adaugati comentariu