Home Utile Forme de finanţare mai puţin populare
Utile

Forme de finanţare mai puţin populare

1
finanţare


Forme de finanţare mai puţin populare. Împrumuturile au fost o formă de afacere profitabilă încă din cele mai vechi timpuri, iar formele în care se realizau sunt, poate, mai multe decât am putea concepe.

Banii împrumutaţi de la alte persoane rămân cea mai nesigură variantă, întrucât de regulă nu există un contract, iar termenii se puteau schimba oricând, evident, în favoarea creditorului.

Băncile sunt cea mai cunoscută şi abordată soluţie, atunci când oamenii au nevoie de sume mai mari de bani, însă relaţia dintre cele două părţi poate fi descrisă doar ca fiind una „toxică”. Procedura este destul de complexă; se cer detalii despre venituri şi vechime la locul de muncă, profesie, alte credite, care îi este scopul, iar la final se poate chiar şi să primeşti un refuz. Dacă totuşi îţi este oferit un credit, dobânda este, în general, considerabilă. Prin urmare, este o formă la care apelezi doar pentru că nu cunoşti ceva mai bun, dar urăşti fiecare moment din acest proces.

Metode de finanţare mai puţin cunoscute

Deşi au început să câştige destul de mult teren în ultima perioadă, fondurile nerambursabile încă nu sunt la îndemâna oricui, întrucât chiar dacă există foarte multe posibilităţi şi organizaţii/instituţii care le-ar putea oferi, oamenii nu sunt familiari cu acestea. Ele se adresează în mod deosebit afacerilor şi necesită o documentaţie foarte stufoasă, în care va fi explicată în detaliu utilizarea întregii sume cerute, iar perioada de aşteptare este foarte lungă.

O metodă inedită, dar deosebit de simplă şi utilă este finanţarea prin amanet auto. Procedura este foarte rapidă, comisioanele sunt transparente şi negociabile, iar banii sunt primiţi pe loc, cash.

De ce să alegi un amanet auto?

Printr-o astfel de formă de împrumut, poţi primi până la 75% din valoarea maşinii tale, în funcţie de anul fabricaţiei, dotări şi starea în care se prezintă aceasta. Banii îţi sunt oferiţi imediat.

Aici nu ţi se vor cere detalii despre venituri şi alte credite existente, ci doar buletinul, actele maşinii şi ambele chei ale acesteia. Imediat după semnarea contractului, tu predai maşina la locul în care va fi păstrată, în condiţii de maximă siguranţă, şi nimeni altcineva nu o va folosi în acest timp.

Dacă decizi ulterior să vinzi maşina sau nu mai poţi achita creditul, îţi este permis accesul la locaţia acesteia cu potenţialii cumpărători. Mai mult, ţi se poate oferi chiar şi consiliere, după caz.

Se pot amaneta inclusiv motociclete, ATV-uri, camioane, dube, autocare, autoutilitare, utilaje folosite în construcţii sau agricultură.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

Utile

Alegerea setului de anvelope de vară

Alegerea setului de anvelope de vară. Deseori luna aprilie încă ne mai...

steaguri vela
Utile

Steaguri vela – top 3 avantaje pentru folosirea în cadrul evenimentelor în aer liber

Promovarea brandului tău este esențială pentru a crește vizibilitatea și a atrage...