Home Echipament MOTO MUS – Grand Opening București
EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

176


MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București

Evenimentul va debuta vineri 14 iunie  la ora 11:00, urmând ca la ora 16:00 să aibă loc un moment special: dezvelirea și prezentarea oficială a noilor modele Benelli BKX 300S și Tornado Naked Twin 500, în prezența lui Giovanni Malerba, delegat Benelli Italia.

Programul include Test Ride cu peste 20 de motociclete și scutere, precum și prezentarea SHOEI Personal Fitting System de către un delegat SHOEI Europe.

De asemenea, sâmbătă la ora 16.00 va avea loc un workshop despre aventuri pe două roți incluzând prezentarea de carte a invitatului special Bertici Attila. Evenimentul se va încheia in jurul orei 18.00 cu înmânarea premiilor câștigătorilor înscriși la tombolă.

 

 

MOTO MUS, compania condusă de Csaba Enyedi, s-a specializat în vânzarea motocicletelor second-hand și noi, având o prezență puternică în București. Cu o gamă variată de servicii și produse, ei se adresează atât motocicliștilor experimentați, cât și celor la început de drum, oferindu-le nu doar motociclete, ci și echipamentele necesare pentru o călătorie sigură și confortabilă.

Compania este dealer autorizat pentru Kawasaki, Yamaha, Sim, Triumph și importator pentru Benelli, care a câștigat deja popularitate în România.

Majoritatea motocicletelor second-hand sunt vândute online, cu plata în avans și livrare la domiciliu, iar rata de refuz este extrem de scăzută, cu doar două motociclete din 10.000 returnate, și acestea nu din cauze tehnice. Totul pornește de la cererea clienților. Unii trec de la o motocicletă rulată de 20 de ani, la una de 5 ani, (prin programul buy-back), iar cei care au avut motociclete de 5 ani trec pe unele noi (CsabaEnyedi)

Fiecare motocicletă second-hand pleacă din showroom cu o garanție de 6 luni, extinsă ulterior la un an, pentru a asigura clienților o experiență fără griji chiar și în afara sezonului. Iar o motocicletă nouă are o garanție de doi ani. „Există un standard în vânzări. Standard înseamnă complet verificată și pregătită pentru a parcurge 5.000 km fără intervenții„. (Csaba Enyedi)

Din brandurile comercializate, TRK-ul 702 se vinde cel mai bine, este poate cea mai căutată din Europa, iar la MOTO MUS este pregătită integral pentru orice tip de aventură.

Modelul de stradă este disponibil la un preț de aproximativ 7500 EUR, în timp ce versiunea X, dotată cu roți spițate și adecvată pentru off-road, este oferită la 7990 EUR. Este important de subliniat că fiecare motocicletă este livrată cu un set de trei valize din aluminiu, a căror valoare se ridică la 1500 EUR. Astfel, cu un buget de 8000 EUR, clienții pot achiziționa o motocicletă complet echipată, inclusiv cu scut din aluminiu, cric central, protecții pentru mâini și cele trei valize(Csaba Enyedi)

Filosofia companiei este de a crea legături bazate pe înțelegere și colaborare, de aceea accentul se pune pe consiliere și construirea de relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă garanții extinse și posibilitatea de returnare sub anumite condiții, subliniind angajamentul pentru satisfacția clienților.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Romaniacs 2024 MotorXpert
Competitii motoNoutati moto

Mai sunt câteva zile până la startul Romaniacs 2024

La cea de-a 21-a ediție a competiției recunoscută drept cel mai dificil...

Ride test

Test Royal Enfield Shotgun 650, Made like a gun!

Un pic custom, un pic retro, dar în general modern. Cu siguranță,...

Utile

Cum sa-ti construiesti propria trusa de scule personalizata pentru a face fata oricarui proiect

Indiferent dacă ești un pasionat al bricolajului sau un profesionist în domeniul...