Ducati inaugurează primul dealer în Canada

Sute de fani au participat la ceremonia de inaugurare la sfârșitul lunii iulie a noii reprezentațe Ducati în Canada.

Producătorul moto italian Ducati, a inaugurat o nouă reprezentanță exclusivă în orașul Montreal din Canada și unde au participat sute de fani la ceremonia de inaugurare.

Cu ceastă ocazie, pe lângă directorul reprezentanței noului showroom la inaugurare au fost prezenți inclusiv VP Global Sales & After Sales – Francesco Milicia, și CEO-ul Ducati America de Nord – Jason Chinnock, care au profitat de această ocazie pentru a sublinia importanța pieței canadiene și atenția pe care Ducati continuă să o ofere clienților entuziaști din această regiune.

„Prezența companiei Ducati în Canada crește de la un an la altul – a declarat Francesco Milicia – și aceast nou dealer de curând inaugurat în Montreal va ajuta cu siguranță marca la nivel global. Canada este o piață foarte sofisticată din punct de vedere al motociclistic și consolidarea rețelei de distribuitori din regiunea Québec este un semn important al atenției și angajamentului „.

Ducati Montréal nu este doar un simplu dealer și are inclus un Ducati Caffè și un Bistro Lounge, două locuri create special pentru întrunirea fanilor și posesorilor Ducati care, pe lângă motocicletele expuse și gama largă de accesorii și îmbrăcăminte, se găsesc inclusiv două restaurante.

Pe lângă showroom-ul care se află amplasat pe o suprafață de 550 metri pătrați există de asemenea și un service de mentenanță pe o suprafață totală de 370 metri pătrați.

Noul dealer Ducati este situată la adresa 7100 Boul Métropolitain E, Anjou, QC H1M 1A1, Canada, în cartierul Anjou din Montreal și este ușor accesibil de pe autostradă.

Foto: Ducati

Adaugati comentariu