Conceptul Peugeot E-Metropolis cu propulsie electrică și trei roți

Peugeot a anunțat de curând introducerea în producție a conceptului E-Metropolis cu propulsie electrică și trei roți care permite o viteză maximă de 135 km/h, poate fi condus cu permis de categoria B și ale cărui baterii se reîncarcă în patru ore.

Dupa premierea din toamna trecută de la Salonul de la Paris, Peugeot a profitat acum de ultima ediție a Salonului Auto de la Geneva pentru prezentarea și anunțarea introducerii în producția de serie a conceptului său electric cu trei roti E-Metropolis. Producătorul francez a anunțat cu această ocazie că motorul electric are o putere maximă de 36 kW și este alimentat de un încărcător de 3 kW montat în spate.

S-ar putea sa te intereseze si  PEUGEOT ȘI KYMCO DOUA NOI CONCEPTE LA EICMA 2019

Timpii de încărcare sunt de 3 ore cu o priză normală pentru a restabili 80% din încărcarea bateriei. Suspensia spate este una de concepție nouă compusă dintr-un amortizor Ohlins montat într-o poziție centrală. Pentru noul său model, Peugeot a mai anunțat o viteză maximă de 135 km / h și o autonomie de 200 km.

Noul E-Metropolis va fi fabricat la uzina istorică de la Mandeure din Franța și beneficiază de aceeași tehnologie Metropolis: keyless, avertizări automate în cazul frânării de urgență și frână de staționare electrică.

Foto: Peugeot

Adaugati comentariu